2777
2789

18هفته و پنج روزمه رفتم آنومالی گفتن تیغه بینی نی نی کوتاهه عددش 4 بود احتمال سندروم داون دادن بچها خیلی ناراحتم...گفتن باید سلفری بری هشت ملیون و نهصد هزینه سلفری شد دوسدارم گریه کنم فقط...گفتن اگه سندروم هم باشه اجازه سقط نمیدن بهم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنم هیچ مشکلی نداره.اون قدر زیاده این موارد.فقط مادر بیچاره کلی بیخودی نگران میشه.شما پیگیری هارو انجام بدین ولی مطمئن باش همه چی خوبه.حتی تو همین سایت هم یه جستجو بکنی میبینی چقدر افراد زیادی مثل شما بودن

دوستم اینجوری شد الان بچش 3سالشه کاملا سالم! بیشتر جاها دکان باز کردن واسه تیغ زدن ملت اصلا وجدان ندارن ک یه زن حامله چقدر استرس میکشه بیچاره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

برای منم تو ازمایش آن تی گفتن بچه مشکل داره عقب مانده ذهنیه،، امینوسنتز نوشتن برام انجام دادم ۱۹ میلیون شد ،،،جوابش تازه اومده گفتن سالمه،،،،،نترس دکترا الان دیگه خیلی حساس شدن