2777
2789
عنوان

تخت مهم تر هست یا کتابخونه

103 بازدید | 12 پست

سلامم

یه دختر کوچولوی ۳ ساله دارم که عاشق رنگ صورتی و دنیای پرنسس‌هاست

می‌خوام واسه اتاقش یه وسیله‌ی خاص و خوشگل بگیرم که هم کاربردی باشه هم یه یادگاری قشنگ بمونه. بین خرید تخت‌پرنسسی و یه ست کتابخونه کمد موندم 

کدومش به نظرتون برای این سن بهتره؟ یا اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از توضیح کاملت

قربونت. تخت مخصوصا اگه خودش خوشش بیاد باعث میشه جدا بخوابه.یعنی شبها یه کم پیشش بمون بعد که خوابید بیا بیرون.

کتابخونه هم چون برای دخترام گرفتم می‌بینم هم کتاب و دفتراشون رو میچینن توش و خونه شلخته نمیشه هم برای نقاشی کشیدن و این چیزا پشت میز میشنن عادت میکنن کمرشون قوز نمیشه.دخترای منم کوچیکن

قربونت. تخت مخصوصا اگه خودش خوشش بیاد باعث میشه جدا بخوابه.یعنی شبها یه کم پیشش بمون بعد که خوابید ب ...

مرسی عزیزمم

راستش منم دلم می‌خواد اتاقش مرتب باشه و از همون کوچیکی بهش عادت بدم
تو برای کتابخونه چه مدلی گرفتی؟ من دوست دارم چیزی بگیرم که هم کاربردی باشه هم ظاهر شیکی داشته باشه

مرسی عزیزممراستش منم دلم می‌خواد اتاقش مرتب باشه و از همون کوچیکی بهش عادت بدمتو برای کتابخونه چه مد ...

من یه کتابخونه طراحی کردم دادم ام‌دی‌اف کار برام ساخت. اتاق سه در چهار بود یکی از دیوارای چهارمتری فرورفتگی داشت که جای کمد دیواری بود. اون دیوار رو کامل کتابخونه و میز تحریر کردم. 

عکسشو برات فرستادم.عکس مال روزیه که کارشون تقریبا تموم شده بود. هنوز وسایلشون وسط ریخته بود.

اون پایین وسط که با یه چوب جدا شده صندلی گذاشتم بچه‌ها هر کدوم یه طرف بشینن. اون دوتا کمد دو طرف هم وسایل مثل کیف و این چیزا بذارن. بقیه‌شم که کتابخونه