2777
2789
عنوان

خانوما بیایین واجبه بخدااا

123 بازدید | 13 پست

دوسال پیش گونه هامو ژل زدم اما هنوز مونده میخوام خالی شون کنم بنظرتون با ماساژ یخ یا آب داغ حوله داغ میتونم حجم شو کمتر کمتر کنم???

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهشون دست نزن ژل حرکت میکنع ممکنه جابه جا بشه به چهرت اسیب میزنه بنظرم بهتره بری پیش ی کار بلد ...

جدن حرکت میکنه اگ آدم بزنه؟؟من قصد داشتم زیرچشم بزنم تردید داشتم الان منصرف شدم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

جدن حرکت میکنه اگ آدم بزنه؟؟من قصد داشتم زیرچشم بزنم تردید داشتم الان منصرف شدم

عزیزم اگر ازش مراقبت نشه اره حرکت میکنه یا اگر زیاد به صورتت دست بزنی یا بخوای کاری کنی از حالت اصلی کم پف بخوابه اینا باعث اسیب میشه واقعا 

ولی اینطوری هم نیست که ضرر داشته باشه کامل ولی دستکاری کردن اسیب میزنه نگران نباش اگر میخوای بزنی بزن فقط باید مراقبت هارو انجام بدی 

عزیزم اگر ازش مراقبت نشه اره حرکت میکنه یا اگر زیاد به صورتت دست بزنی یا بخوای کاری کنی از حالت اصلی ...

مرسی عزیزم ک گفتی من اینارو نمیدونستم حتما توی تصمیمم بیشتر فکر میکنم..بازم مرسی

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خواهش عزیزم امیدوارم بهترین تصمیم بگیری موفق باشی

💗💗