2777
2789

همچین بکنه تا جونش در بیاد

چرا شما ارزوی مرگ کنی؟؟

درضمن با ارزو و دعا کردن ما هیچ اتفاقی نمیفته خدا انقدرها هم معطل ما نیست

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت رو درک میکنم عزیزم اما اون آدم داره یه کار اشتباه میکنه تو چرا خودتو ناراحت میکنی. میتونی بروش بیاری و بگی اگه مشکلی توی رابطه مون هست با هم برطرفش کنیم. در غیر این صورت بذار اینقدر اینکار رو بکنه تا خسته بشه

تاپیکت دیدم یاد چیزی افتادم یاد دوستم ک مادرش فوت شدا اونم خودکشی کرده ایشون رسما نابوده الان دیگه مرده متحرکه 😢😔

ترخدا هرمشکلی دارین بسازین و تحمل کنین بخاطر بچه هاتون چ میشه کرد بچه هاتون گناه دارن 

ارزوی مرگ نکن ارزو کن همه چی درست بشه بخاطر بچه هات 

اگه شما نباشبن اونا اواره میشن اواره 😔😔💔💔💔

ی بچه هر سنی باشه ب مادر نیاز داره 

ترخدا فکر بچه هات باش در قبالشون مسئولی ترخدا ترخدا بچه هاتو. جگرگوشه هاتو بچسب 😔😔💔💔

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

همسرم وقتی بین عملیات فاصله میوفته یا دعوا میکنیم یا ب هردلیل دیر میشه خود....میکنه اخه پدر دوتا دخت ...

خوب نزار فاصله بیفته یا حتی تو دعوا خواسته ش و برآورده کن وقتی دوست نداری اون کار و انجام بده،دنیای مردا با خانوما خیلی متفاوته این ی اشتباه بوده ک فک کردیم زن و مرد مث همن،تعجب میکنم با داشتن دو تا بچه هنوز شناخت نسبت ب همسرت نداری و انقد این موضوع بزرگه برات

همچین بکنه تا جونش در بیادچرا شما ارزوی مرگ کنی؟؟درضمن با ارزو و دعا کردن ما هیچ اتفاقی نمیفته خدا ا ...

اخه اون شریک زندگی منه روز بروز بداخلاق تر و بددهن تر داره میشه تو رابطه مون هم تاثیر داره بعد اخه پدر بچه هاس خیلی وحشتناک یک پدر اینکارو کنه

حالت رو درک میکنم عزیزم اما اون آدم داره یه کار اشتباه میکنه تو چرا خودتو ناراحت میکنی. میتونی بروش ...

من یکمی سرد شدم اما جدیدا سرد شدم قبلا هم شک کرده بودم خوب یهو عدم نعوظ داشت اما هرچی ام باشه من از سست ایمانیش حالم بهم میخوره

اخه اون شریک زندگی منه روز بروز بداخلاق تر و بددهن تر داره میشه تو رابطه مون هم تاثیر داره بعد اخه پ ...

۱۰۰درصد یه دختر بفهمه اینکار میکنه وحشتناکه ولی نباید بزارید بفهمن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب نزار فاصله بیفته یا حتی تو دعوا خواسته ش و برآورده کن وقتی دوست نداری اون کار و انجام بده،دنیای ...

من مسئله ام ینه اخه چطور یک ادم ۴۰ ساله رشد نمیکنه اونم باید منو درک کنه ک با ۱۰سل پیش فرق دارم ۱۰ سال سنم رفته بالاتر قرار نیس هروقت من نتونم اون بره سمت این کارکثیف

واااااا واسه این موضوع اینقدر ناراحتی؟! بنظرم زیادی داری بزرگش میکنی

اخه این گنهی ک بخشیدنی نیست چطور براحتی انجام میده وقتی متاهل و وقتی بامن رابطه داره بخطر خودارضایی بین عملیات یهو عدم نعظ پیدامیکنه

من مسئله ام ینه اخه چطور یک ادم ۴۰ ساله رشد نمیکنه اونم باید منو درک کنه ک با ۱۰سل پیش فرق دارم ۱۰ س ...

گفتم مرد و با خودت مقایسه نکن،البته نه همه مردا ولی بیشترشون همینن،الانم فضای مجازی و پوشش بیرون خانوما همش براشون تحریک کنندس،قدرت درک مرد و با زن مقایسه نکن،البته بازم میگم نه همه مردا و نه همه خانوما همیشه استثنا هست،پیرمردارو ندیدی ک شهوتسون از مردای جوون خیلی بیشتره

گفتم مرد و با خودت مقایسه نکن،البته نه همه مردا ولی بیشترشون همینن،الانم فضای مجازی و پوشش بیرون خان ...

الان ی طوری شدم ک حتی دیگ دلم نمیخواد بهش نگاه کنم احساسم بهش حس وحشتناکی انگار ی بی دین و کثیف 

من یکمی سرد شدم اما جدیدا سرد شدم قبلا هم شک کرده بودم خوب یهو عدم نعوظ داشت اما هرچی ام باشه من از ...

چرا سرد شدی؟ چون فهمیدی اینکار رو میکنه یا علت دیگه ای داره؟ به نظر من به روش بیار و ناراحتیت رو ابراز کن. و اگر من متقابل اینکار رو میکردم تو چه حسی میشدی؟ اصلا صرف نظر از گناه با هر چیز دیگه