2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری 😭میشه بیاین

115 بازدید | 24 پست

من الان ۱۳ هفته و ۴,۵ روزم هست.الان که رفتم دستشویی دیدم لباس زیرم خون قهوه ای هست 😭 چیکار کنم داغون شدم..میشه راهنمایی کنید..الآنم که چند روز تعطیله و دکترم نیست...دیروز و امروز بخاطر گلو درد چای زنجبیل و نبات یکم خوردم ، ممکنه از اون باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمی نخور تو بارداری 

استراحت کن اگه تکرار شد یا هر تغییر دیگه ای حس کردی مثل درد یا اسپاسم و..برو بیمارستان ترجیحا بیمارستانی که دکترت اونجا کار میکنه اونا زنگش میزنن

بدون دستور پزشک شیاف استفاده نکن مخصوصا اگه احتمال نیدی جنین پسره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان چند روز دکترم نیست چیکار کنم 😭😭

برو هربیمارستانی که دکترت اونجا کارمیکنه و قصد زایمان داری بروبخش تریاژ وبگو چی شده بادکترت تماس میگیرن وبهت میگن چکارکنی.ولی نترس جدیدا اکثر بارداریها همینجوری شده وشیاف مصرف میکنن