2777
2789
عنوان

از دست بابام حمله اضطرابی گرفتم

146 بازدید | 8 پست

نفسم بالا نمیاد. دلم آشوب شده. خانواده سمی بدترین چیزه. سر هر چیزی بازخواست میکنه داد میزنه فحش میده تهدید میکنه. هزار تا فحش بهم میده. خودم کلی فشار بیکاری و هزار تا فکر و بدبختی و مریضی دارم. کاش نجات پیدا میکردم راه نجاتمم پوله که ندارم. داداشمم که از اون ور. اسکیزوفرنی داره نابودم کرده روانیه(جفتمون از بابام و خونوادش بیماری روانی به ارث بردیم). واقعا حقم این نیست این همه فشار و تنش و استرس. تنهام بین هزار تا مشکل و فکر و خیال. اینام غوز بالا غوزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حمله های تو به خاطر چیزاییه که توی مغزته

بریزش بیرون تو حرف هارو توی سرت هی تکرار میکنی باعث میشه یدفعه حمله اضطرابی بهت دست بده

هرموقع حرفی چیزی بهت زدن سعی کن توی ذهنت یه جوری بهش فکر کنی که برات مثل بارونی که روی شیشه می‌باره بشه

بهش برخورد میکنه ها

ولی سر میخوره و میاد پایین

این حرف ها فقط خودتو داغون میکنه

بهشون توجه نکن...

ببین حمله های تو به خاطر چیزاییه که توی مغزتهبریزش بیرون تو حرف هارو توی سرت هی تکرار میکنی باعث میش ...

اخه مگه میشه توجه نکرد. از همه کارام ایراد میگیرن پیله میکنن بهم. هزار تا فکر و غصه و دغدغه دارم. نابودم کردن