2777
2789

بچه ها 

عاجزاااانه خواهرانه تقاضا دارم ی راه پیش پام بزارید

بخدا قسم برا اول بار کفرگفتم

پسرم هیچییییییی به هیییییچ روشی نمیخوره 

فقط شیر اونم‌تو خواب که الان یازده ماهشه ب سختی میخوابونم

بابدبختی شیرمیدم ساعتها رو پامه بخدا فلج شدم

الان تومهمونیم بچه مو اوردم توی اتاق بخوابونم شیربدم

بخدا دارم گریه میکنم

قاشق کلاااا نمیزاره ببرم دهنش

با دست خییییلی کوچولو میزارم دهنش تف میکنه یا نگه میداره بعد یک ربع تف میکنه

همه راهارو رفتم

نمیدونم بده دست خودش و...

۳۰جلسه کاردرمانی هم بردم ماساژ دهنشو دادن

بهترنشده

جویدن هم تاحدی بلده

من حاظرم میکس بدمش اذیت نشه اما از میکس متنفره

خواهش میکنم خواهششششش میکنم کسایی ک مشکل منو باشدت من داشتن بیان ی راه پیش پام بزارن

بخداخیلی سختمه همش میگم خدا ی مریضی سخت بده من عیب ندازه اما بچه م غذابخوره اخه نمیدونم تاوان چیو داره میگیره ازم...

بگم که ازلحاظای دیگه بچه خوبیه

تاخیرحرکتی رشدی نداشته اصلا شکرخدا

بنظرتون شیروقط کنم یکسالگی وکلااا ندم جوابه؟

بریدم دیگه...🥲

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط امیدوارم مشکلت زود حل بشه چون میدونم چه زجری میکشی،غذا نخوردن بچه ها واقعا عذابه برا مادر

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم شما قبلاً خودت تاپیک زدی؟!خیلی وقت پیش همچین تاپیک دیده بودم بگرد تو تاپیک های نی نی سایت 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

مجردم

اما شیرو که نمیشه قط کنی ، رشد نمیکنه بچه

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

شیر و بگیری غذا خور میشه

خواهر زادم انقدر نمی‌خورد که نمیتونست راه بره 

خیلی خیلی دیر راه افتاد دکتر گفت چون غذا نمیخوره

خواهرم شیرشو قطع کرد حسابی افتاد به خوردن جالب‌تر که ده روز بعدش راه افتاد

ببر دکتر 

اشتها نداره اگه داشت میخورد

بهش چیزای مقوی بده فرنی و اینا 

وزنش چطوره؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

بچه منم همین بودتا دوسالگی درست حسابی غذا نمیخورد اصلا فقط شیرخشک میخوردبعو دوسال شیرش قطع کردم درست ...

تف میکرد یا تودهان نگهش میداشت یاچی

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

بچه من تا ۲ سالگی فقط شیر خورد فقط شیررررر ها

هیچی نمی‌خورد اونم شیر مادر

بعد دو سال که از شیر گرفتن 

فقط شیشه میخورد تا ۵ماه

و بعدش فقط موز میخورد تا سه سالگیش 

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده همین گلم

بچه از گرسنگی ک ضعف خواب درست حسابی نداره

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌