2777
2789
عنوان

دین و ایمانم و ازدست دادم و بی اعتقاد ب هرچیزی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست

حتی یه دونه صلوات فرستادن هم توفیق میخواد و باید روزی معنوی شخص بشه ، شما که توفیق داشتید این همه عبادت کردین باید به خداوند ایمان و یقین کامل  داشته باشید .دنبال نشونه نباشید ، خود خداوند گفته بنده هامو با جان و مال و ... 

امتحان میکنم ببینم ایا در شرایط سخت هم بیادم هستن یا نه ،از خدا و ائمه دور نشید .خدا مهربونتر از تصورات ما بنده ها هست .گاهی شرایط انقدر سخت میشه که به آدم فشار روحی و روانی وارد میکنه ولی با صبر و توکل بخدا میشه تحمل کرد و قوی تر شد 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
هممون کاستی داریم یکی تو حجاب یکی تو نماز یکی تو روزه یکی تو ی چیز دیگهاینکه شما دلت میلرزه با امام ...

نماز ن تنها بهم ارامش نمیداد ک اعصابمم ضعیف شده بود  و پرخاشگر تر شده بودم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل تو شدم و وقتی فکرمو رشد دادم به این نتیجه رسیدم که دین خرافه ای بیش نیست الان ملاکم فق ...

خرافه دینیه ک اسمشو گذاشتن انسانیت و پشتش هر کار دلشون میخواد میکنن تهشم دینشونو میگن انسانیت!

لایک نکن خواهر من

به نظر منم به خاطر مشكلات زياده عزيزم. 

اين زندگي همش ازمايش الهيه. 

به اين فكر كن كه اين دعا به اهل بيت هم وفا نداشته چه برسه به ما. ولي اونا هميشه پاي دين و اينانشون وايسادن. 

شما كه مذهبي هستي بايد از اهل بيت الگو بگيري. 

از خدا بخواه دوباره برگردي سمتش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

منم همینطور پونزده ساله نذر و دعا و چله و هزاران هزار توسل نشد ک نشد

تازع میبینم ادمای اطراف هرچی دریده تر و بی اعتقاد تر زندگیشون ده هیچ بهتر ازمنم هست ... 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

نماز ن تنها بهم ارامش نمیداد ک اعصابمم ضعیف شده بود و پرخاشگر تر شده بودم

ربطی ب نماز نداره پرخاشگری عزیزم، سر شرایط و مشکلات و فشار آدم ممکنه پرخاشگر بشه ن نماز

نماز وظیفه دینی هست 

لایک نکن خواهر من

والا این ابلیس که گفتی به نظرم هنوز به بلوغ فکری نرسیدی ابلیس دیگه کیه عزیزم‌

پدر شیطان، ابلیس هست

از دسته جنیان ک عبادت زیاد کرد و بخاطر کبر و غرور رانده شد

لایک نکن خواهر من

تازع میبینم ادمای اطراف هرچی دریده تر و بی اعتقاد تر زندگیشون ده هیچ بهتر ازمنم هست ...

بله چون اونا ن به خدا اعتقاد دارن و نه از بنده خدا شرم میکنن 

اسی این تجربه منه منم یه دوره اززندگیمو تو مشکلات و فشار بودم ک واقعا تصورشم شاید برا شما سخت باشه هی نذر و نیاز میکردم درست بشه جور بشه الان تازه میفهمم چرا نشد و خداروشکر میکنم ک نشد و خیلیا رو تونستم بشناسم چ دوست چ دشمن