2777
2789
عنوان

از خودگذشتگی برای همسرتون داشتین آیا اول زندگی منظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 108 پست
خداروشکر شما زبون اظهار نظر داری من ببین چقد بدبختم از چیزی هم خوشم نیاد چیزی نمیگم من ساختمون مادرش ...

شما چند ساله ازدواج کردی؟ 

چرا نمیگی؟ 

ما الان دوروزه قهریم ولی برگردم عقب بازم بهش میگم ولی میترسم مثله الان بشه هی من مجبور بشم سکوت کنم و کوتاه بیام

از بس از اول نگفتی هیچی بهشون ، عادت کردن کار خودشون رو بکنن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو تک کن حتما رنگش چه رنگیه؟

مدل کابینتم ریچلنده

سبز تیره اس

ولی وسایلم نقره ای و مشکی 

آما بیشترشون نقره ای

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
نه عزیزم گرون شد😔

گرون بشه 

اینجور چیزارو بخرید خب آخه 

حالا کابینت گرونه خودم نمیتونم برم بخرم از کارتش 

ولی تروخدا دیگ اینجور چیزارو کوتاه نیا

تا دلت بخواد ولی الان پشیمانم پشیمان....

برگردی عقب چکار میکنی؟ 

از خودگذشتگی چجوری انجام دادی؟ 

منم تازه عروسم میترسم چند سال دیگه منم پشیمون بشم 🫠

شما چند ساله ازدواج کردی؟ چرا نمیگی؟ ما الان دوروزه قهریم ولی برگردم عقب بازم بهش میگم ولی میترسم مث ...

سه ساله ازدواج کردم 

خانواده شوهرم خیلی خوبن با اصالت همه چی تموم 

عارم اومد بهشون بگم البته مادرشوهرم از کابینت ها تمیز استفاده کرده بوده 

انشالله در اینده خونمون عوض میکنیم همه چیش طبق نظر خودمون میشه 

همین الان زنگ زد گفت بیا بالا شام بخوریم 

♡
من غلط کنم .بهم میگفت از بورس بفروش پولشو بردار طلای فیزیکی بخر خوبه گوش نکردم یه ذره عقل نداره بی ع ...

🥲🥲

خودت شاغلی؟ 

نمیدونم شاید. به فکر منفعت خودشه

گرون بشه اینجور چیزارو بخرید خب آخه حالا کابینت گرونه خودم نمیتونم برم بخرم از کارتش ولی تروخدا دیگ ...

من احمقم که به حرف این گوش میدم دارم از حرص میترکم چیزی که دوست ذاشتم دوروز پیش بخرم الان دوبرابر شده!!!! بعد این نفهم میگه چیکارکنم شده که شده!!! نغهم بیشعور😔

دیگه این دنیا برام مهم نیست..ذوقشو ندارم..میگم خدایا حداقل اون دنیا بهم سخت نگیر...ببین چی کشیدم..‌

عزیززززززم اینجوری نگو 😔

سه ساله ازدواج کردم خانواده شوهرم خیلی خوبن با اصالت همه چی تموم عارم اومد بهشون بگم البته مادرشوهرم ...

اخی ایشالله خوشبخت باشی 

ایشالله هر چی زودتر خونه ای ک دوست داری رو میخری

منم خانوادش بد نیستن 

خودش اذیت میکنه