عزیزم من یه تاپیک راجبش زدم و الان خودمم دارم قرص گین اپ مصرف میکنم یک ماهه هشت کیلو اضافه کردم خیلی عالی بود گین اپ پیشنهاد میکنم و یک قرص دیگه استن نمیدونم چی چی اون رو بعد غذا میخورم معرکه است قرص به شدت خوبیه و چاقی ادم دو برابر میشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من یه تاپیک راجبش زدم و الان خودمم دارم قرص گین اپ مصرف میکنم یک ماهه هشت کیلو اضافه کردم خیلی ...
قرص کین آپ خریده بودم اما اصلا به معدم نمیساخت که هیچ گلاب به روت تا وقتی مصرف شود قطع نکردم همش بیرون روی و دل پیچه داشتم داشتم لاغرتر میشدم چاق تر نه
من استفاده کردم هیچچچ تاثری نزاش کلی روش برا چاقی امتحان کردم مث خرسم غذا میخورم دریغ از یه گرم وزن ...
نه گلم من که قرص گین اپ دارم مصرف میکنم معرکه است بهت پیشنهاد میدم👌و نیم ساعت قبل ناهار ظهر نیم ساعت قبل شام این قرص بخوری گین اپ رو)و بعدش یک قرص دیگه بعد غذا داده بهم که چاقیم دوبرابر بشه کلی فایده ام داره افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی و اینا اسمش الان میگم بهت بزار ببینم چی بود
قرص مخمر ایستوس که اول نیم ساعت قبل غذام گین اپم میخورم بعد اشتهام باز میشه غذام رو که خوردم بعد بلافاصله بعد غذام قرص ایستوس میخورم که انگار چاقی ادم دوبرابر میکنه هر ورق سی هزار تومن ارزون هم هست نگران نباشید برا هزینش