2777
2789
عنوان

دوستان هدف از تاپیکی که پرید

44 بازدید | 2 پست

سلام 

یکی از دوستان تاپیک زدید 

اگه هدف هست همدردی بشه خب اوکی حرفت درسته، اینم وجود داره 

اگه هدف هست انتقاد شه که خب خیلی حرف هست و توی این فضا که همه هستن باید توقع داشته باشین وقتی ادعا یا حرف غلطی میزنید یه عده بیان بهتون تذکر و اطلاع بدن

و درمورد اولی اگه هدف راه چارست که بنظرم اینجا اصن جاش نیست

تاپیکی که بعدش زدید گفتم چرا تاپیک رفت ولی واقعا میبینم جای بحث نیست اینجا، وقتی قراره به هم توهین کنید و فقط بحث و بحث

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

حرفم هم این بود که گفتم یا نشد، کاش مطالعه کنیم و ببینیم برای چی حزف میزنیم.

بی اطلاعی و بیسوادی فقط حرف زدن به کجا میرسونه. و این راه اصلاح هست؟!

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

مثلا خانمی که معنی مادری رو نمیدونه

و فکر میکنه مادر بودن یعنی زاییدن

بعد میگه شما مثلا نقش زن رو به مادری تنزل میدید

بنده خدا شما داری مادری رو به زاییدن تنزل میدی 

و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.