2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 43 پست
وای من مشکوکم به بیماری خودایمنی تیروئید... حتی مشکوک شدن به لوپوس... هنوز دکترغدد نرفتم چون فوق ت ...

عزیزم اگه پرکاری با قرص کنترل نشه یا بهتون ید رادیواکتیو میدن یا باید جراحی بشین. که الان همه متخصصا همین ید رو ترجیح میدن

الهی چنان کن سرانجام کار، که تو خشنود باشی و ما رستگار
7ود ایمنی تیروئید دیگه چیه؟

یعنی یعنی غده ی تیروئید پادتن میسازه علیه بدن یعنی بدن به خودش حمله میکنه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا به ۱۸۰ رسیدین؟ الان چند شدین؟  ید رادیواکتیو به نوع درمانه پرکاری هست. جایگزین جراحیه

آره الان تحت درمانم عددشو نمیدونم ولی قرصم زیاد بوده حالا از این ور افتادم دارم قرصمو کم میکنم.

البته ازمایشگاه ها واحداشون با هم فرق داره شاید 180 من مثلا چند برابر کمتر باشه نسبت به واحدای ی آزمایشگاه دیگه.ولی یادمه در حد نرم همون آزمایشگاهم خیلیییی زیاد بود.

اینشو میفهمم اینکه بعدش چی میشه رو نمیتونم درک کنم.خطرناکه؟درمان داره؟

خب درحالت عادی بدن باید ویروس وارد بدن بشه که اونا بیان حمله کنه وازبین ببرنش

حالا من که تیروئیدم اینجوری مشکل داره باید حتما درمان بشه ...اگه درمان نشه خطرناک میشه خب

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
اینشو میفهمم اینکه بعدش چی میشه رو نمیتونم درک کنم.خطرناکه؟درمان داره؟

درمانش دیگه داروهای شیمیایی وسنتیه...

سلام عزیزم. والا من تصویر برداری تابناک رفتم برای تیروئیدم. تو بلوار کشاورزه خیلی دقیقه کارش. خصوصیه ولی بیمه هم قبول می کنه. شمارشو برات می ذارم انشالله که مشکل به یاری خدا حل بشه88800404

منم مثل شما پرکاری شدید داشتم با تپش قلب بالا. ولی دکتر ید رادیواکتیو تجویز کرد کلا غده تیروییدمو از ...

سلام عزیزم الان تیروییدت نرمال شد؟

راضی هستی از یددرمانی؟

خدایا مرسی        

آره الان تحت درمانم عددشو نمیدونم ولی قرصم زیاد بوده حالا از این ور افتادم دارم قرصمو کم میکنم. الب ...

سلام عزیزم

الان تیروییدت تنظیم شد؟ راضی هستی از یددرمانی؟

خدایا مرسی        

سلام عزیزم الان تیروییدت تنظیم شد؟ راضی هستی از یددرمانی؟

سلام گلم آره الان تنظیمه البته باز ی مدت عصبی شدم ی کم  خراب شد ولی از حدود خودش تجاوز نکرد زود بهش رسیدم 

منظورت از ید درمانی چیه

سلام گلم آره الان تنظیمه البته باز ی مدت عصبی شدم ی کم  خراب شد ولی از حدود خودش تجاوز نکرد زود ...

خداروشکر که خوب شدی

منظورم ید رادیواکتیو هست

شما ید رادیواکتیو استفاده کردین؟

خدایا مرسی