2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 43 پست

ازمایشگاه خوبی رفتی؟

متاهلی یامجرد؟

تازه زایمان کردی؟

ویتامین دی هم خیلی خیلی پایینه...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشگاه خوبی رفتی؟ متاهلی یامجرد؟ تازه زایمان کردی؟ ویتامین دی هم خیلی خیلی پایینه...

آزمایشگاه خصوصیه، مرتب پیششون میرم. متاهلم عزیزم یه بچه تقریبا ۴ ساله دارم

الهی چنان کن سرانجام کار، که تو خشنود باشی و ما رستگار
آزمایشگاه خصوصیه، مرتب پیششون میرم. متاهلم عزیزم یه بچه تقریبا ۴ ساله دارم

حتما باید پیگیری کنید..

من که پرکاری دارم الان مدام تپش قلب دارم..داروی قلب هم مصرف میکنم 

شما علائمی ندارید 

عدد100 یعنی تیروئیدتون خیلی کم کاره...

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
عزیزم حتما باید بری دکترغدد...اگه فوق تخصص باشه خیلی بهتره حتما برو تیروئید چه پرکاری چه کم کاری عوا ...

تحت نظر فوق تخصص هستم. چندماه پیش ید رادیواکتیو گرفتم. قبلش شدیدا پرکار بوده تیروییدم

حتما باید پیگیری کنید.. من که پرکاری دارم الان مدام تپش قلب دارم..داروی قلب هم مصرف میکنم  شم ...

منم مثل شما پرکاری شدید داشتم با تپش قلب بالا. ولی دکتر ید رادیواکتیو تجویز کرد کلا غده تیروییدمو از بین برد الان کم کار شد.

منم مثل شما پرکاری شدید داشتم با تپش قلب بالا. ولی دکتر ید رادیواکتیو تجویز کرد کلا غده تیروییدمو از ...

وای من مشکوکم به بیماری خودایمنی تیروئید...

حتی مشکوک شدن به لوپوس...

هنوز دکترغدد نرفتم چون فوق تخصص باتجربه که حرف اول روبزنه نوبتاش سه ماهه دیگه ن...

خیلی نگرانم نتیجه ی این تیروئید چی میشه...یدرادیواکتیو چیه...

خوشحالم که تحت نظرپزشکید...خداروشکر نگران شدم واستون

تحت نظر فوق تخصص هستم. چندماه پیش ید رادیواکتیو گرفتم. قبلش شدیدا پرکار بوده تیروییدم

خیلی نگرانم...یه احتمال هم دیابته...

واقعاازمایشات هم خیلی گرون شدن 163 تومن باید هزینه کنم تاالان هم 100 تومن فقط تیروئید دارم

من 180 هم بوده باید سریعا قرص خوردنو شروع کنی با این روال پیش بری احتمالا اول از همه موهات میریزه بع ...

واقعا به ۱۸۰ رسیدین؟ الان چند شدین؟ 

ید رادیواکتیو به نوع درمانه پرکاری هست. جایگزین جراحیه