2777
2789

۲۰روزه پریود هستم بند نمیاد اصلا و من دخترم. باخوردن عدسی و قرص مفنامیک اسید یکم حجم خونریزیم کم شده ولی تموم نمیشه یه راه بیخطر میخوام لطفا راهنمایی کنین دوستان .یکی هم سویق عدسی پیشنهاد داد اون چطوره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری دکتر بررسی بشه ببینه چرامعمولا بهت قرص هورمونی میدن که خونو بند بیاره

اخه قرص هورمونی ضرر داره من بخاطر اینکه پریود بشم چون نمیشدم مرتب زعفران و پنیرک و گل گاوزبان وجعفری دم میکردم میخوردم تااینکه شدم و الان تموم نمیشه

اخه قرص هورمونی ضرر داره من بخاطر اینکه پریود بشم چون نمیشدم مرتب زعفران و پنیرک و گل گاوزبان وجعفری ...

خونریزی ضررش خیلی بیشتره پس فردا ریزش مو میگیری یا پوستت داغون میشه به خاطر خونریزی 

حتما به بیماری زنانت برس ضرر هورمون مصرف کردن کمتر از عوارض اینطوری هست بعدم پس فردا خدایی نکرده نازایی میگیری اگه رسیدگی نکنی الان خانمای 20 ساله دارن دچار نارسایی تخمدون میشن به خاطر بیماریها و یا سی سالگی یائسه میشن 

نه خودسر میتونه باعث لخته شدن خون و در نهایت دور از جون مرگ بشه

باشه میرم دکتر نهایتا میگم بهش که نمیخوام قرص یا امپول هورمونی استفاده کنم برام امپول ویتامینkتجویز کن

خونریزی ضررش خیلی بیشتره پس فردا ریزش مو میگیری یا پوستت داغون میشه به خاطر خونریزی حتما به بیماری ز ...

اره الانم ریزش مو گرفتم. دیگه جوونی برام نمونده اونقدر خونریزی داشتم این دوروز بخاطر خوردن عدسی و مفنامیک اسید یکم بهترم تبدیل به لخته خون کوچیک شده.من چون پریود نمیشدم سرخود زعفران و پنیرک و گل گاوزبان و جعفری دم کردم خوردم میدونم الان اثرات اوناس دیواره رحم ضخیم شده حتما

اره الانم ریزش مو گرفتم. دیگه جوونی برام نمونده اونقدر خونریزی داشتم این دوروز بخاطر خوردن عدسی و مف ...

حتما برو دکتر زنان 

معاینه هم نمیشی چون مجردی

اگرم برات سخته حضوری بری با دکتر انلاین زنان ویزیت شو خیلی کمکت میکنن نهایت بهت یه سونو میدن که بری دم خونتون انجام بدی یا ازمایش خون 

حتما برو دکتر زنان معاینه هم نمیشی چون مجردیاگرم برات سخته حضوری بری با دکتر انلاین زنان ویزیت شو خی ...

باشه عزیزم لطفا برام دعا کنین زودتر تموم شم خیلی حالم بده😔

سویق عدس مامان من میخوره خیلی خوبه 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت