2777
2789
عنوان

چند روز بعد دوفامد پریود میشین

57 بازدید | 8 پست

چند ماهه میخوردم از روز ۱۴ ام تا ۱۰ روز.همیشه سر تایم شدم.

این ماه چون خیلی حالت تهوع هورمونی اذیتم میکرد دکتر گفت از روز ۱۰ ام بخور‌.یعنی بگم به طور کلی ۱۴ روز خوردم. دیشب دیگه نخوردم الان غروبی ترشح قهوه ای دیدم .یکمم مثل پریود دلدرد دارم ولی نه شدید. الان این پریوده چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوفامد قبلا ها خوب بود من دیگه نهایتا زیر پنج روز بعد از قطعش میشدم بعدش دیگه الان تقلبی شدن دکترم گ ...

خیلی برام جای تعجبه چرا الان شدم. الان دورم شد ۲۵ روز

من از ۱۵ تا ۲۵ دوماه خوردم سروقت میشدم

من از روز ۱۴ ام میخوردم یه ورق.قطع میکردم ۳ روز بعدش میشدم

ایندفعه از روز ۱۰ ام خوردم ۱ورق و نصفی .یهو بعد قطع ترشح قهوه ای دارم

خیلی برام جای تعجبه چرا الان شدم. الان دورم شد ۲۵ روز

اره من اینجوریم شدم  بعضیا وقتا هنوز داشتم دوفامد میخوردم پریود میشدم یدفعه روز ۲۰ سیکلم شدم یبارم تا روز ۴۵ سیکل نشدم...در کل دوفاستون بتونی پیدا کنی خیییلی بهتره

اره من اینجوریم شدم بعضیا وقتا هنوز داشتم دوفامد میخوردم پریود میشدم یدفعه روز ۲۰ سیکلم شدم یبارم ت ...

اها من چون بعد از شیر گرفتن دخترم خیلی شدید بود تداخال هورمونیم. الا فک کنم ۷ ماهه میخورم