2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد

763 بازدید | 59 پست

برادرشوهرم میخواد ازدواج کنه دیشب رفتیم خواستگاری رسمی مثلا چون روزه قبلشم رفتن منم نمیدونستم اما میدونم دروغ میگن...تازه دیروزم سره شب بهم گفتن ...ب شوهرم گفته بودن صبحش و شوهرم جدی نمیگیره حتی اونم وقتی فهمید متعجب شد...تو خواستگاری از من با شوهرم دوست بودم برام گل نیاوردن شیرینیه خشک اوردن ...اما اینجا دست گل 50 تومنی با رولت...شیر بهای اینا طوریه ک آخرین نفر از هم دهاتیاشون ک شیر بها دادن همون قد یا ی تومن کمتر ...اما برا من ک از دیگرون 10 تومن گرفتن ...ب من 6 دادن ...اخرین نفر الان تواین سال18 تومن گرفتن ک اینا 17 تومن دادن 55میلیونم مهریه;;;; مهریه خودم 14 سکه بهار آزادی .من خودم سال 93 ازدواج کردم ... حتی گفتن ما کت و شلوار نمیخریم ... طرف نوه خاله پدرشوهرمه اومدم بالا ب شوهرم غر زدم گفتم طرف آش دهن سوزی نیست اینطوره اما برا من...شوهرمم گفت خب ما قضیمون فرق داره ...ولیبازم ناراحتم 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووووف اووووووف، منم اولین عروسم واسه عروسای بعدی سنگ تمومم بزارن برام مهم نیس چون برادرشوهرام به گردپای شوهرمم نمیرسن

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

ببین عزیزم من جاریم سال 91عقد کرده و من 93 و کلی باهم فرق داشت مراسممون.حالا اون یکی برادرشوهرمم از ما بهتر خواهی بود چون سال به سال شرایط فرق میکنه.اصلا ناراحت نباش.به فکر خوشبختیت باش بابا.دوروز دیگه میخندی به این چیزا

Dunya Anneme deyme noulur

ببین این مقایسه ها داغونت میکنه.کمتز خانواده ای شعور داره بفهمه بایید یکسان رفتار کنه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

استارتر جان  خودتو بخاطر این چیزا ناراحت نکن 

وقتی یارو از اسپری خودش استفاده میکنه》پیس پیس......ولی وقتی اسپری من میفته دستش 》پیس پییییییس پییییییییسسسس زااااارت زوووورت
اوووووف اووووووف، منم اولین عروسم واسه عروسای بعدی سنگ تمومم بزارن برام مهم نیس چون برادرشوهرام به گ ...

چه روحیه خوبی داری کاش منم مثه تو برلم مهم نباشه در آینده

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

خب فامیلن فرق داره ..... حالا چه اش دهن سوز باشه چه نباشه

وقتی پیش رفتن نمیتونن بگن نه ....

بگن نه که روابط فامیلیشون قطع شه !! 

دیگه با هم کات کنن کلا ؟این تبعات رو داره

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "