برادرشوهرم میخواد ازدواج کنه دیشب رفتیم خواستگاری رسمی مثلا چون روزه قبلشم رفتن منم نمیدونستم اما میدونم دروغ میگن...تازه دیروزم سره شب بهم گفتن ...ب شوهرم گفته بودن صبحش و شوهرم جدی نمیگیره حتی اونم وقتی فهمید متعجب شد...تو خواستگاری از من با شوهرم دوست بودم برام گل نیاوردن شیرینیه خشک اوردن ...اما اینجا دست گل 50 تومنی با رولت...شیر بهای اینا طوریه ک آخرین نفر از هم دهاتیاشون ک شیر بها دادن همون قد یا ی تومن کمتر ...اما برا من ک از دیگرون 10 تومن گرفتن ...ب من 6 دادن ...اخرین نفر الان تواین سال18 تومن گرفتن ک اینا 17 تومن دادن 55میلیونم مهریه;;;; مهریه خودم 14 سکه بهار آزادی .من خودم سال 93 ازدواج کردم ... حتی گفتن ما کت و شلوار نمیخریم ... طرف نوه خاله پدرشوهرمه اومدم بالا ب شوهرم غر زدم گفتم طرف آش دهن سوزی نیست اینطوره اما برا من...شوهرمم گفت خب ما قضیمون فرق داره ...ولیبازم ناراحتم
﷽در دنیا هیچچیز ارزشنگرانینداردوقتیرویایزیبایی مثل خداساکن قلبت باشد. ❤💚💜❤💚💜❤💚
ببین عزیزم من جاریم سال 91عقد کرده و من 93 و کلی باهم فرق داشت مراسممون.حالا اون یکی برادرشوهرمم از ما بهتر خواهی بود چون سال به سال شرایط فرق میکنه.اصلا ناراحت نباش.به فکر خوشبختیت باش بابا.دوروز دیگه میخندی به این چیزا