2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 59 پست

بیخیال باش دنیا دو روزه واسه اینجور چیزا خودتو ناراحت نکن میدونم به هر حال آدم ناراحت میشه ولی همش یه خودت بگو حیف نیست خودمو ناراحت کنم واسه اینا

من میدونم که میتونم💪💪💪
ببین عزیزم من جاریم سال 91عقد کرده و من 93 و کلی باهم فرق داشت مراسممون.حالا اون یکی برادرشوهرمم از ...

باریکلا به تو 😍 من خواهرم با اینکه هفت هشت سال پیش ازدواج کرده ولی همش خودشو با من مقایسه میکنه ناراحتم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دسته خودم نیست برام مهم نیست چون ن دختره خوشگله ن آش دهن سوزیه ...تازه شوهرم تحصیلکرده س...چون دوسش داشتم کوتاه اومدم ...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

خب عزیزم سال 93 دلار 3 هزار بود الان 5 هزاره ها

واقعن همیشه سر اینچیزای الکی خودتو در گیر میکنی؟

پیر میشی دختر یکم بفکر پوست خودت باش تا دسته گل 50 ت

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
چه روحیه خوبی داری کاش منم مثه تو برلم مهم نباشه در آینده

مادرشوهرم تا الان که ۷ ماهه عقدم در حده یه جوراب پارازین خرج کرده، واسه دوتا برادرشوهرام الان دنبالع زنن هر چیم براشون بکنن من دلم به شوهرم خوشه که ازشون سرتره

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

عزیزم سعی کن حسادت و رقابت رو از خودت دور کنی ..... شاید به دید شما دهن سوز نباشه اما فامیل شوهرته و اونها پشتش هستن و برای اونا ملکه اس 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

فداسرت حرص گذشته روچرا میخوری خداکنه اینا خوشبخت بشن حالا دسته گل و رولت تاثیری توخوشبختی کسی نداشته وحتی همون شیربها ک.میگی دادن وتوقع دارن ک جهازببره نبخشیدنش ک بعدم موقع شما باز شیربها مبلغش کمتروبود جنسام یکم مناسبتر من بااینکه اذرپارسال عقد کردم 5تومن شیربهاگرفتم حالابازشماخوب بودی

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
دسته خودم نیست برام مهم نیست چون ن دختره خوشگله ن آش دهن سوزیه ...تازه شوهرم تحصیلکرده س...چون دوسش ...

هیچکسی رو با خودت مقایسه نکن...بلاخره علف باید ب دهن بزی شیرین بیاد ک اومده و دلش میخاد میلیاردها پاش بریزه

عزیزم بفکر شادی و خوشبختی زندگی و خودت و شوهرت باش تا همه حسرت زندگیتونو بخورن ن تو حسرت دسته گل 50 تومنی اونا رو

الان 50 ت بدی مغازه ی شلوار دسته دوم هم بهت نمیدن

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

خخخ باز خداروشكر تو وضعيتت خوبه من زماني كه رفتم سرويس بگيرم دست شوهرم خالي بود چون خرج عروسي و خونه گرفتن همه با خودش بود بعد منم دلم سوخت زنجير مجرديمو فروختم يه مقدار شوهرم گذاشت يه سرويس اجرت پايين ساده برداشتم كه بعد از عروسي بفروشم بعد با خواهرشوهرم رفته بوديم كه سرويس بگيرم چنان با ذوق طلافروشيارو نگاه ميكرد ميگفت ما اينو برا فلاني گرفتيما منظورش جاريم بود چند بار گفت نگاه كن ما اينو براش گرفتيم بابا اينا گرفتن😂😂😂اوضاعت از من داغون تر نيست كه خواهر بيخيال هرچقدر فكر كني بدتره برا اون عيدي بردن يلدايي بردن كلي كادو و وسيله با اينكه اصلا قابل مقايسه نيستيم باهم اما اشكالي نداره مهم اينه زندگيمون خوبه شكر خدا اينا همه ميگذره

خداياشكرت....❤️ 

جالب اینجاس سره مجلس گفتن کت شلوار نمیخریم اما من رفتم بهترین جای شهرمون براش خریدم اونم گرون

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
باریکلا به تو 😍 من خواهرم با اینکه هفت هشت سال پیش ازدواج کرده ولی همش خودشو با من مقایسه میکنه نار ...

کار اشتباهو اون میکنه بیخالش باش.داره خودشو آزار میده.فقط بعضی وقتا بفهمون سال به سال همه چیییی فرق میکنه.

Dunya Anneme deyme noulur

حسادت نکن .من عروس وسطی هستم جاری اولم وضعش از من بدتر بود بعد تو من یکم یاد گرفتن حالا تو جاري سوم بیشتر یاد گرفتن اما.هیچوقت حسودی نکردم چون اگه ما هم یکبار دیگه عروس دار میشدیم بهتر عمل ميکرديم

اتل متل توتوله