2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 59 پست
شوهرم ب برادرشوهرم گفت من بدتریت ظلم هارو در برابرزنم کردم ...براش خریده عروسی نکردم فلان نکردم فلان ...

خوش بحالت شوهرت میدونه. من به شوهرم بگم فلان کارو نکردی میخاد قورتم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همسرت خوبه، باقیش مهم نیست من برادرشوهرم داغونه.  صدسال سیاه نمیخوام جای جاری آینده م باش ...

واقعا دیگه من توام یا تو منی؟من برادر شوهرمو دو دقیقه ام نمیتونم به عنوان همسرم تحمل کنم از همه لحاظ داغونه.ولی واسه مادر شوهرم که اولاد صالحه ست گلی از گلهای بهشته تکه نمونس هنه ی اخلاقای خوبو لونو مثال میزنه دیگ اینقدر اسمشو شنیدم حالم بهم میخوره

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...
واقعا دیگه من توام یا تو منی؟من برادر شوهرمو دو دقیقه ام نمیتونم به عنوان همسرم تحمل کنم از همه لحاظ ...

وای حرفای منو زدی

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
واقعا دیگه من توام یا تو منی؟من برادر شوهرمو دو دقیقه ام نمیتونم به عنوان همسرم تحمل کنم از همه لحاظ ...

وای چه جالب

دقیقا مادرشوهرم منم هی از برادرشوهرم تعریف میکنه و میکوبه تش تو سر همسر من!

حالا فقط درس خونده ها، هیچی بلد نیست دیگه. موندم چجوری میخوان زنش بدن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
عزیزم همه ی اینا برمیگرده به شانس

جرات ندارن جشن بگیرن چون میدونن از خجالتشون در میام

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
وای چه جالب دقیقا مادرشوهرم منم هی از برادرشوهرم تعریف میکنه و میکوبه تش تو سر همسر من! حالا فقط د ...

مطمینی تو من نیستی؟دقیقا چون همسر من دیپلمه س ولی برادر شوهرم لیسانسه و معلم یه منطقه ی عقب افتاده.اووووف همچین دهنشو پر میکنه میگه دببببییییییررررره.اووووق

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

معذرت میخوام توهین نباشه 

ولی حس کردم مهد کودکم 

اخه ینی چی این حرفا 

خب تو نخواستی برات نکردن اون میخواد براش میکنن تو کم توقع بودی ایشون پر توقع 

حس میکنم شما از این ناراحتی چرا تو کوتاه اوندی و نخواستی 

ببین جاری من سال ۹۰ ازدولج کرد من ۹۳ ایشون مث شما کم توقع بود سر عروسی من قهر کرد مث بچه ها در حالی که پول عروسیم شوهرم میداد ربطی به اون نداشت ولی ادا هو در میاورد رفتارت منو یاد اون انداخت 

خوش بحالت شوهرت میدونه. من به شوهرم بگم فلان کارو نکردی میخاد قورتم بده

بیخود کرده گل بسرم زده ک قورتم بده

معذرت میخوام توهین نباشه  ولی حس کردم مهد کودکم  اخه ینی چی این حرفا  خب تو نخواست ...

عزیزم خریده کامل و گرفتن عروسی من باشوهرم بود ...پدرشوهرم ایستادو نگاه کرد دوقورتونیمشم دراز بود ...من چرا نخواستم ...وقتی همش ندارم ندارم میگفتن من چی میگفتم؟

مطمینی تو من نیستی؟دقیقا چون همسر من دیپلمه س ولی برادر شوهرم لیسانسه و معلم یه منطقه ی عقب افتاده.ا ...

همسر من لیسانسه

برادرش ارشده

مادرشوهرم داره خودشو میکشه که این معدلش بالاست میخواد دکترا بگیره.

ولی همسر من اونقدر اجتماعی و کاربلده که رو سر میبرنش.

ولی برادرش هیچ کاری جز درس خوندن بلد نیست. 

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
 جرات ندارن جشن بگیرن چون میدونن از خجالتشون در میام

خانمی الان با گقتن این چیزا چیزی عوض میشه؟

الان عروس خانم خوشحاله 

تو ناراحت 

با گفتنی این حرفام به شوهرت و خاتوادش جیزی عوص نمیشه فقط به شما برجسب حسود مززنن و نقطعه صعف میدی دستشون که هر روز ادیتت کنن 

یکم سیاست داشته باش مث خانم به خودت برسو فقط برو بگو مبارکه 

ای بابا 😒  این کارا چیه عاخه مگه بچه بازیه حالا چون خوشگل نیست نباید براش کاری کنن شاید اون ی قلب بزرگ و مهربون داره اینو بدون قیافه دست خود ادم نیست و هیچ نقشی توش نداره و دفعه ی بعد بخاطر قیافه ی یکی نگو چرا براش گل خریدن اون ک خوشگل نیست😒 بعدشم شما 3 سال پیش عروسی کردی خیلی چیزا تغییر کرده از اون سال عروس های بزرگ لطف کنید و انقد ب عروس کوچیکا حسادت نکنید منم 3 تا جاری بزرگ دارم ک تو عروسی من انگار اومده بودن عذا عقده ای ها انگار تقصیر من بود واسه اونا کارایی ک واسه من کردن نکرده بودن 

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙