2777
2789
عنوان

بیایین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 59 پست

گفتن کت شلوار نمیخریم اینام حرفه اوانارو قبول کردن ....

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

وااااای منم عروس بزرگم خیلی جاها برام کم گذاشتم تعریف کردنش از حوصلم خارجه ولی واسه برادر شوهر دومم که مادر شوهرمم بیشتر از بقیه دوستش داره اونم خیلی ضایع از الان که یکی رو مد نظر گرفتن براش میخوان خودشونو براش قریونی کنن مادر شوهرم همش میگه فلان کارو میکنم بهمان میکنم شما باید عیدی براش النگو بگیرین .آخه این عدالته واقعا؟دلم گرفته

مرا هزار امید هست...و هر هزار امید تویی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عروس اولی هستم

جاری ندارم هنوز

ولی مطمئنم برای اون سنگ تموم میذارن چون همین حالا بین همسرم و برادرشوهرم کلی تفاوت قائلن

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
خخخ باز خداروشكر تو وضعيتت خوبه من زماني كه رفتم سرويس بگيرم دست شوهرم خالي بود چون خرج عروسي و خونه ...

شوهرم ب برادرشوهرم گفت من بدتریت ظلم هارو در برابرزنم کردم ...براش خریده عروسی نکردم فلان نکردم فلان نکردم...مهم ابنه شوهرم میدونه ...اما جاریم هم عقد گرفتن هم حنا هم عردسی هم پاتختی و نهار ....کلی خرید عروسی و...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
مگه کن شلوار دامادو نباید خانواده عروس بخرن کلا؟

بعله اینجا گفتن ما نمیخریم

شوهرم ب برادرشوهرم گفت من بدتریت ظلم هارو در برابرزنم کردم ...براش خریده عروسی نکردم فلان نکردم فلان ...

عقد و حنابندون اگه بگیرن و کت و شلوار دوماد تو تهران پای عروسه.

شیربها هم رسم نداریم کلا

باقیشم ول کن. اعصابتو خرد نکن الکی

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

خودت هی میگی من بخاطر شوهرم کوتاه اومدم 

شوهرم خوبه فلانه 

پس برا چی ناراحتی 

اگه واقعا ب خاطرشوهرت دم نزدی پس الانم نباید ناراحت شی 

خب خودت کوتاه میومدی پس اگه فک میکنی ظلمی بهت شده شک نکن مقصرش خودت بودی 

بعله اینجا گفتن ما نمیخریم

خب نخرن واسه خانواده عروس بده وضایعست بعدم شمااگه خریدی واسه همسرت بودخگه والامنم خریدم حتی عکسشم دارم هنوزبرا9ماهپیشه

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
چجوری خودنو بزنم به بی خیالی ؟نمیخوام بفهمن حساس شدم و حسودی میکنم.چجوری رفتار کنم

اگه همسرت خوبه، باقیش مهم نیست

من برادرشوهرم داغونه. 

صدسال سیاه نمیخوام جای جاری آینده م باشم

جالب اینجاس سره مجلس گفتن کت شلوار نمیخریم اما من رفتم بهترین جای شهرمون براش خریدم اونم گرون

خب دلیل نمیشه عروس های بعدیم بخرن😐مگه واسه شوهرت زن میگیرن مقایسه میکنی؟