برادرشوهرم میخواد ازدواج کنه دیشب رفتیم خواستگاری رسمی مثلا چون روزه قبلشم رفتن منم نمیدونستم اما میدونم دروغ میگن...تازه دیروزم سره شب بهم گفتن ...ب شوهرم گفته بودن صبحش و شوهرم جدی نمیگیره حتی اونم وقتی فهمید متعجب شد...تو خواستگاری از من با شوهرم دوست بودم برام گل نیاوردن شیرینیه خشک اوردن ...اما اینجا دست گل 50 تومنی با رولت...شیر بهای اینا طوریه ک آخرین نفر از هم دهاتیاشون ک شیر بها دادن همون قد یا ی تومن کمتر ...اما برا من ک از دیگرون 10 تومن گرفتن ...ب من 6 دادن ...اخرین نفر الان تواین سال18 تومن گرفتن ک اینا 17 تومن دادن 55میلیونم مهریه;;;; مهریه خودم 14 سکه بهار آزادی .من خودم سال 93 ازدواج کردم ... حتی گفتن ما کت و شلوار نمیخریم ... طرف نوه خاله پدرشوهرمه اومدم بالا ب شوهرم غر زدم گفتم طرف آش دهن سوزی نیست اینطوره اما برا من...شوهرمم گفت خب ما قضیمون فرق داره ...ولیبازم ناراحتم
﷽در دنیا هیچچیز ارزشنگرانینداردوقتیرویایزیبایی مثل خداساکن قلبت باشد. ❤💚💜❤💚💜❤💚
وااااای منم عروس بزرگم خیلی جاها برام کم گذاشتم تعریف کردنش از حوصلم خارجه ولی واسه برادر شوهر دومم که مادر شوهرمم بیشتر از بقیه دوستش داره اونم خیلی ضایع از الان که یکی رو مد نظر گرفتن براش میخوان خودشونو براش قریونی کنن مادر شوهرم همش میگه فلان کارو میکنم بهمان میکنم شما باید عیدی براش النگو بگیرین .آخه این عدالته واقعا؟دلم گرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی مطمئنم برای اون سنگ تموم میذارن چون همین حالا بین همسرم و برادرشوهرم کلی تفاوت قائلن
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
خخخ باز خداروشكر تو وضعيتت خوبه من زماني كه رفتم سرويس بگيرم دست شوهرم خالي بود چون خرج عروسي و خونه ...
شوهرم ب برادرشوهرم گفت من بدتریت ظلم هارو در برابرزنم کردم ...براش خریده عروسی نکردم فلان نکردم فلان نکردم...مهم ابنه شوهرم میدونه ...اما جاریم هم عقد گرفتن هم حنا هم عردسی هم پاتختی و نهار ....کلی خرید عروسی و...
﷽در دنیا هیچچیز ارزشنگرانینداردوقتیرویایزیبایی مثل خداساکن قلبت باشد. ❤💚💜❤💚💜❤💚
شوهرم ب برادرشوهرم گفت من بدتریت ظلم هارو در برابرزنم کردم ...براش خریده عروسی نکردم فلان نکردم فلان ...
عقد و حنابندون اگه بگیرن و کت و شلوار دوماد تو تهران پای عروسه.
شیربها هم رسم نداریم کلا
باقیشم ول کن. اعصابتو خرد نکن الکی
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
چجوری خودنو بزنم به بی خیالی ؟نمیخوام بفهمن حساس شدم و حسودی میکنم.چجوری رفتار کنم
اگه همسرت خوبه، باقیش مهم نیست
من برادرشوهرم داغونه.
صدسال سیاه نمیخوام جای جاری آینده م باشم