2777
2789
عنوان

خونم انگار زلزله اومده

341 بازدید | 42 پست

فقط دلم میخواد بخوابم حوصله و انگیزه هیچ کاریو ندارم 

فک کنم افسردگی گرفتم...

مشکل خیلی بزرگی تو زندگیم دارم که منو داره ذره ذره نابود میکنه

یه چیزی بگید بتونم به زندگیم برگردم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونه هام مرتبه اما دور گازم به شدت چربی گرفته هی تصمیم میگیرم فردا پاکشون کنم هی تنبلی میکنم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
خیانت جنسی کرده بهت؟

س ک س چت ازش دیدم .دیگه نمیدونم بیشتر بوده یا نه

الان سه ماه از اون قضیه گذشته ولی بتازگی حس میکنم باهاش در ارتباطه.

خیلی قسم خورد حتی جون بچه هامونو ولی من باورش ندارم

س ک س چت ازش دیدم .دیگه نمیدونم بیشتر بوده یا نهالان سه ماه از اون قضیه گذشته ولی بتازگی حس میکنم با ...

واسه منم راحت قسم میخورد که میره سرکار جون بچه حتی روی قران هم دست میزاشت . نمی‌دونم چرا هیچیش نشد پس. اون همه قسم الکی خورد 

واسه منم راحت قسم میخورد که میره سرکار جون بچه حتی روی قران هم دست میزاشت . نمی‌دونم چرا هیچیش نشد پ ...

من اگه پیگیر بشم کامل میفهمم که الان باهاشه یا نه.

ولی سه تا بچه دارم از طرفی اگه بدونم باهاشه نمیدونم توان اینو دارم که ازش جدا شم یا نه