2777
2789
عنوان

خونم انگار زلزله اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست
من اگه پیگیر بشم کامل میفهمم که الان باهاشه یا نه.ولی سه تا بچه دارم از طرفی اگه بدونم باهاشه نمیدون ...

اگه نمیتونی جدایی . پس بیخیال باش . کنجکاوی نکن سرتون بکن زیر برف . حداقل اونجوری راحتی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیتونی جدایی . پس بیخیال باش . کنجکاوی نکن سرتون بکن زیر برف . حداقل اونجوری راحتی

مشاور هم اینو بهم میگه ولی بی خیالی در صورتی ممکنه که هیچ رابطه ای با شوهرم نداشته باشم .اون ازم توقع داره که بهش محبت کنم بغلش کنم باهاش رابطه داشته باشم.من فقط جسممو در اختیارش میذارم روحم در عذابه.

مشاور هم اینو بهم میگه ولی بی خیالی در صورتی ممکنه که هیچ رابطه ای با شوهرم نداشته باشم .اون ازم توق ...

عوضش اگه خرجتونو میده تو هم جسمتو به بهترین شکل در اختیارش بزار

شوهرت آخر خسته میشه از کاراش غیر خستگی سر افکنده هم میشه 

الان شوهر من جرئت نداره یا چیزی بهم بگه .چون سرش پایینه . نمیتونه چیزی بگه

اون دیگه تحمل ناراحتی منو نداره دلش میخواد همه چی به روال قبل برگرده ولی من نمیتونم.میخواستم نفهمه صبح رفتم تو حموم و یه دل سیر گریه کردم بعد اومدم دیدم رو تخت دراز کشیده و اخم کرده میگه چرا تمومش نمیکنی دیگه خسته شدم از این موضوع چرا هنوز ناراحتی

عوضش اگه خرجتونو میده تو هم جسمتو به بهترین شکل در اختیارش بزارشوهرت آخر خسته میشه از کاراش غیر خستگ ...

خرجی بکنار.من شوهرم دنیا رو بپام میریزه.هیچی برام کم نذاشته تو این همه سال.

من عاشقش بودم برام پاکترین مرد دنیا بود الان زندگیم ناقص شده حس میکنم عشقش تو دلم مرده

اون دیگه تحمل ناراحتی منو نداره دلش میخواد همه چی به روال قبل برگرده ولی من نمیتونم.میخواستم نفهمه ص ...

این طبیعیه ی مدت از شوهرت فاصله بگیر رابطه نداشته باش . من وقتی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد . ازش چندشم میشد هر جاییش دست میزدم حس می کردم کثیفه

یکم به خودت زمان بده  

این طبیعیه ی مدت از شوهرت فاصله بگیر رابطه نداشته باش . من وقتی فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد . ازش چند ...

مشاورا میگن کشش نده چون اگه اینجوری ادامه بدی اون خسته و ناامید میشه ازت و برمیگرده سراغ اشتباه قبلش.

من چجور هم حال خودمو خوب کنم و هم بفکر اون باشم

مشاورا میگن کشش نده چون اگه اینجوری ادامه بدی اون خسته و ناامید میشه ازت و برمیگرده سراغ اشتباه قبلش ...

بخاطر دل خودت و بچه هات 

غصه رو بزار کنار و ی خانم پر انرژی و شاد بشو . حداقل ظاهر و حفظ کن

سه ماه کافیه دیگه 

بعدش بفکر انتقام نشی . چون خودمم همه این روزا رو گذروندم میگم بهت

من فقط میخوام خیالم راحت بشه که دیگه باهاش نیست و قسماش راسته.

من اگه بفکر انتقام بودم زورکی نمیبردمش پیش مشاورا.

من به هیچ کس حرفی نزدم.

من فقط میخوام خیالم راحت بشه که دیگه باهاش نیست و قسماش راسته.من اگه بفکر انتقام بودم زورکی نمیبردمش ...

عزیزم اگه کسی بخواد خیانت کنه حتی تو قفسم کارشو انجام میده پس ناراحتی تو اصلاً واسش مهم نیست . باید خودش بخواد باید جذبت بشه تا دیگه خیانتی نکنه . چراغ زندگیتو روشن نگهدار دلخوش و دل شاد باش. بسپار به خدا

بخاطر دل خودت و بچه هات غصه رو بزار کنار و ی خانم پر انرژی و شاد بشو . حداقل ظاهر و حفظ کنسه ماه کاف ...

چکار کنم دلم آروم شه.

چن روز پیش با یه خط جدید بجای شوهرم به زنه پیام دادم که دست از سرم بردار.

یک ساعت بعد دیدم رو گوشی شوهرم پیام اومد رنگش پریدپیاما رو خوند و حذف کرد گفتم کی بود گفت تبلیغات.میخواست دروغش در بیاد حواسش نبودخواست بگه گوشیمو بزن شارژ  به دخترم گفت سیمکارتو بزن شارژ.

قشنگ معلوم بود زنه بهش گفت که زنت بهم پیام داده