2777
2789
عنوان

از نی نی سایت فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 27 پست
منم از وقتی تایپیک ها رو دیدم فهمیدم دغدغه ی اقایون یا خانم ها هزار درجه متفاوته

دغدغه آقایون چی می‌تونه باشه اصلا جز وزن و قد و هیکل☺️

+ ۲ درصد هم پیشرفت و اخلاق خوب 

🦋✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین تنها ویژگی مثبت نی نی سایتیکی دیگه اینکه سریع بچه دار نشید وایسید ببینید طرفتون ادمهبعد بچه بی ...

دقیقا. واقعا به نظرم توی دنیای امروز ادما باید کم کم یادبگیرن که فرزند داشتن به جز اینکه نیازمند یک زن و مرد باشه اول از همه نیازمند خیلی اصول و موارد دیگه ای هستش. 

دقیقا میبینم ۹۰ درصد تو ۱۹ ۲۰ سالگی با مردایی که ۱۵ سال از خودشون بزرگتره ازدواج کردن فقط چون اقا در ...

اره متاسفانه.خیلی چیزهارو برای ازدواج باید لحاظ کرد برای لحاظ کردنشون هم ادم باید خودش رو بکشه بالا تا انتخاب های بهتری هم بتونه داشته باشه

اره متاسفانه.خیلی چیزهارو برای ازدواج باید لحاظ کرد برای لحاظ کردنشون هم ادم باید خودش رو بکشه بالا ...

ولی من بهم ثابت شده اخه هر دفعه تاپیک خیانت یا همین تاپیکایی مثل فوت بابام و اذیتای شوهرم میخونم داستان همینه

ازدواج تو سن پایین

اختلاف سنی زیاد

وابستگی مالی زن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️