2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثی که دست به دست چرخیده رسیده دست دختر زنش و ماییم و دادگاه و اون دختر که داره دادگاهو مبپیچونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

کلا شغلی که تو ایران داشتن به دست شوهرم رسیده 

برادرش و بقیشون ایران نیستن برای همین به شوهرم رسیده در واقع تبعیضی نذاشته

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

دماغه درازه شوهرم

عامله بدبختی 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

والا نه از مادرشوهر نه از پدرشوهر هیچکدوم چیزی بهمون نمیرسه😑

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من اصلا توقعی نه از پدر شوهرم نه از پدرم ندارم اما هر چی که در توانش بوده پدر شوهرم برامون انجام داده بی نهایت هم مهربون و محترمه 

امیدوارم خداحفظش کنه حضورش نعمت بزرگیه برای خانواده

فعلا از نظر مالی خونه ای که نشستیم 

اخلاق هم نگم بهتره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

من پدرشوهرم چند هکتار زمیم کشاوزی داره آبی 

و دوطبقه خونه ی ماشین 

شوهرم تک پسر و دوتا خاهر داره 

پدرشوهرم بمیره این اموال چطور تقسیم میش؟؟؟😐😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

پدر شوهر  من مهربونه ولی بی پوله و در کل فرق میذارن پسر وسط رو بیشتر از شوهرم که پسر اوله میخوانش این خیلی عجیبه😢

تازه شوهر من براشون خرج می‌کنه و بیشتر بهشون توجه می‌کنه تا اون

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است