2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپیک اون خانوم

122 بازدید | 14 پست

همین های که میگن کارگر ایرانی تن پروژه بابای خودم با تومور دست و بیماری ناشناخته داره کار گری میکنه اونجا کار گرهای هستندکه با بیماری شدید دارن کار میکنن شب روز تو گرما سر ما تا خرج زن بچه شون دربیارن  در آخر صا حب کار

پول نمیده یا سر پول  دبه درمیاره پدر من حتی حاضر هست پول ندن

ولی کار باشه متاسفم براتون که هر حرفی به زبون میارین قشر کار گره از تحقیر  بی پولی بکشه همیشه دیدار به قیامت 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگف مگ

میگفت رفتن افغانا بده چون کارگرای افغانی ارزون تر از ایرانیان. جوابشو دادن جنبش رو نداشت تاپیکو قفل کرد

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

میگفت رفتن افغانا بده چون کارگرای افغانی ارزون تر از ایرانیان. جوابشو دادن جنبش رو نداشت تاپیکو قفل ...

زر زده 

خداروشکر همه راضین از رفتنشون

دست و پای آشغالایی که بخاطر سود بیشتر اولا کارگر ایرانی رو بیکار میکنن و از اون افغان های بیچاره بیگاری میکشن هم جمع‌ میشه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

افغانی ها عصبی شدن ریختن تو تاپیک 

برا همین آروم باشید به زودی آرامش حاکم میشه جامعاونا هم برن دیارشون نت ندارن نمیان اینجا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

در عجبم چطوری نمیترسن بهشون کار میدن خونه میدن من تو عمرم افغانی از نزدیک ندیدم ولی توی استانمون کل خانواده رو کشتن به شدت ازشون میترسم.پارسال کارگردان و زنشو کشتن چرا درس عبرت نمیشه برا بقیه

در عجبم چطوری نمیترسن بهشون کار میدن خونه میدن من تو عمرم افغانی از نزدیک ندیدم ولی توی استانمون کل ...

دایی من به کارگر افغانی کار داده بود باهاش دعواش شو شب بعدش بهش چاقو زدن خدا رحم کرد. واقعا نباید به هر کسی اعتماد کرد. 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

سلام این حرف من زدم ببخشید اگر ناراحت شدین باید میگفتم بعضیا. واقعا. چنددتا مورد مشابه برام اتفاق افتاد. چندتا کار داشتیم کارگر ایرانی اوردیم گفتن سخته نمیتونیم . کارما نیس برو افغان بیار. اولین کارگر افغان برامون کار انجام داد. بازم معذرت میخوام. اگر کسی ناراحت شد من فقط طبق تجربه ام حرف زدم

حس میکنم خودش افغانی بود وگرنه خیلی باید مغززت معیوب باشه به جایی اینکه به امنیت و سلامتی مردم کشورت ...

بچه ها من خودم چون تو معازه هیتم و مشتری افعان داشتم و کلا همشون خوب بودن و ادم بد خداروشکر باهاش سرکله نداشتم این نظر داشتم. باز تجربه هرکس متفاوته

میگفت رفتن افغانا بده چون کارگرای افغانی ارزون تر از ایرانیان. جوابشو دادن جنبش رو نداشت تاپیکو قفل ...

من قفل نکردم فکر کنم نی نی یار قفل کرد. فکر کردم تعلیقم کرده ویدم نه آزادم

برای مثلا هزار تومن کمتر مزد دادن به هموطن خودشون با جون و دل به افغانی پول میدن

تا کارگر ایرانی با سیلی صورتش سرخ کنه و شرمتده زن و بچه اش بشع ولی افعانی بره ۴تا ۴تابچه بزاد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من قفل نکردم فکر کنم نی نی یار قفل کرد. فکر کردم تعلیقم کرده ویدم نه آزادم

ببخشید فکر کردم شما قفل کردید.