2777
2789

بخوام ازدواج کنم کل خاندان بسیج میشن آره شوهر بدرد نمیخوره 

بخوام کار شروع کنم یکی میگه خوبه یکی میگه بده 

الان من واقن نمیدونم چکار کنم 

همه میگن درستو بخون

اما درس خوندن هم باید مدرک بگیری که باهاش بازی سر کار  ، از ترم دوم نمیشه که کل زندگیم درس باشه 😭

هر کاری دوست داری انجام بده به کسی هم گوش نده 

از نظر اطرافیان فقط و فقط پزشکی خوبه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون هر چیزی بدی خوبی داره

خوب مطلق نیست

دیگه یکمم باید از منطق خودت استفاده کنی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

ببین هر کاری خوبی و بدی های خودشو داره. و فک میکنم حرف بقیه روت خیلی تاثیر میذاره و ناامیدت میکنه. خودت تصمیم بگیر و کاری به بقیه نداشته باش ولی بدون بالاخره هر مسیری سختی ها و بدی هاش رو هم داره

چون قبل از این که انجام بدی همه جا جار میزنی اونام نظرشونو میگن دیگه

ما کلی حدیث در مورد این داریم که تا کاری رو انجام ندادی به کسی نگو، فقط نمیدونم چرا ملت ما از این احادیث دست میزارن رو حوری و قوری، و اینهارو فراموش میکنن و انجام نمیدن، بر عکس