2777
2789
عنوان

چه اعصاب خوردی شد الکی

424 بازدید | 23 پست

امروز من میخاستم ناهار بپزم، شوهرم گفت ن تو برو من میپزم، گفتم باشه باهاش لجبازی نکنم ک دعوایی پیش نیاد،  برنج درست کرده بود موفع ابکش کردنش منو صدا زد رفتم ابکش کنم دوتا فضله موش دیدم، بهش گفتم فضله داره بریزم دور گفت ن من میخام بخورم گفتم خب باشه تو بخور من نمیخورم چون کلا اهل لجبازی کردنه باهاش خیلی دهن به دهن نمیشم. گذاشت برنج دم بکشه رفتم ی سر به برنج بزنم ک مطمن بشم فضله است ک دیدم اره فضله است،  گفتم فضله استو گفت خب بریز تو سطل گفتم ن میزارم کنار قابلمه را ک بعد بریزم تو باغچه پرنده بخوره. یهو دیدم داره از پنجره اشپزخونه قبلمه ام ک نو نو بود تازه دیروز دست گرفتمو هی میزنه تو دیوار ک برنجش خالی بشه محکمم میزد، بعد یهو دسته قبلمه را شکوند

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

تا دید گند بالا اورده دیگ لجبازی کردنو دست برداشت،  هردفعه ی ضرری به وسیله ها من میزنه. منم کلی دعوام شد، بعد میگ اصلا برنج نمیخایم بهش گفتم من ی رب پیش گفتم برنج دیگ نمیخایم تو لجبازی کردی اومدی قابلمه را شکوندی ک برنج درست کنی. ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه برنج کم بود قابلمه هم اضافه شد

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

من بودم نمیگفتم همون میذاشتم بخوره حالش جا بیاد

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

عب نداره اگه درست شدنیه ک هیچ اگه نیست خودش خسارتشو میده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

هزینه برنج کم بود قابلمه هم اضافه شد

واقعاااا 

خدا بزنتش، 

انگار تقصیر منه ک فضله بوده با من داشت لج میکرد ک هی قابلمه را میزد تو دیوار

ما ۴ ماهه تو این اوضاعیم برا بارداری اشپزخونه رو سپردم دستش 😁تا اینجا دستگیره هام سوخت و در قابلمه ام شکسته وکلی خرابکاری دیگ هی نفس عمیق میکشم رد میشم انگار چیزی ندیدم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من بودم نمیگفتم همون میذاشتم بخوره حالش جا بیاد

گفت میخام بخورم گفتم باشه بخور، بعد دید من میگم بخور میگ ن نمیخام بخورم بریز دور ی برنج دیگ بزاریم. گفتم دیگ به برنج نمیرسیم. با نون میخوریم، ک دیدم رفت قابلمه را شکوند بعد ک قابلمه را شکونده میگ برنج دیگ نمیخایم، گفتم احمق من ک ی ربع پیش گفتم برنج نمیخایم 

واقعاااا خدا بزنتش، انگار تقصیر منه ک فضله بوده با من داشت لج میکرد ک هی قابلمه را میزد تو دیوار

خیلی باحالی 

تصورتون کردم خندم گرفت حلال کن😄

ولی حرص نخور مهم نیست 

دیگا چیزی ک شده تا شبم حرص بخوری درست نمیشه