2777
2789

بچه ها من همسرم کارگاه داره 

شریکش میخواد بره 

بعدش گفت تو بیا با پول و طلایی که داری شریک من بشو هر ماه سهم تو میدم برو طلاهایی که فروختی دوباره بخر واسه خودت. و گارگاه هم کلش واس خودمون میشه و درآمدمون میره بالا. و با کسی شریک نشیم دیگه منم بخاطر پیشرفت زندگیم اینکارو قبول کردم و در عوض همسرم هم ماشین شو میخواس بفروشه.

امروز همسرم زنگ زد بابام گفته من میخوام شریک بشم و دیگه ماشین و نفروشیم منم گفتم من دیگه نمیخوام شریک بشم و طلاهامو نگه میدارم توام پول کم داری ماشین تو بفروش و با بابات شریک شو

اینم بگم همه چی میخواستم محضر خونه بریم و تو کاغذ بیاریم

ولی حالا که پای پدر شوهرم هست من دیگه نمیام طلا بزارم که آخرش معلوم نشه سهم کی چقدره

درسته به ضرر زندگی مون میشه من شریک نشم ولی اینطوری حداقل طلاهام پیش خودم هست 

نظرتون؟؟

من دوست ندارم با شوهرم شریک بشم

گل به خودی زدم اینطوری

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو فردا روز اتفاقی برای پدرت بی افته کل کارگاه باید بفروشیم سهم ورثه  ها مهریه مادرت باید بری 

پدرت بدهکاری بالا بیاره دولت سهم پدرت حراج می‌زاره 

اینو بگو بدونه

به شوهرت بگو فردا روز اتفاقی برای پدرت بی افته کل کارگاه باید بفروشیم سهم ورثه ها مهریه مادرت باید ...

خب عزیزم کل کارگاه که نمیاد بزنه به اسم پدرش 

نصف شو که داره پول میده میزنه به اسم باباش

من خیلی بدم اومد اینطوری

اول میاد منو راضی کرد شریک بشم

الان پای خانواده اش کشیده من راضی نیستم 

ولی راست میگی فردا پس فردا خدای نکرده طوری بشه دیگه باید سهم بدیم بهشون 

به نظرم همه تلاشتو بکن خودت شریک بشی 

عمر دست خداست ولی باید همه احتمالات رو ادم درنظر بگیره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

با خانواده همسرت شریک نشو! حداقل طلاهات پیش خودته؟!! بنظرت دلیل منطقیه که پدرشوهرت و پس فردا ورثه رو ...

من خودم ناراحتم عزیزم

حاضر بودم طلا بدم شریک بشم ولی شریک نیاریم تو کارمون 

الان به باباش گفته بود که زنم میخواد طلا بده خودمون کارگاه برداریم ولی باباش گفته من میخوام شریک بشم

به نظرم همه تلاشتو بکن خودت شریک بشی عمر دست خداست ولی باید همه احتمالات رو ادم درنظر بگیره

چیکار کنم آخه 

بگم مسقیم بهش به بابات بگو ما پولمون جور شد شریک لازم نداریم