2777
2789

فرض کنید یه دختر خانمی یه خواستگار داره ولی‌ نمی‌دونه که باید چی‌کار کنه الآن بهتون ميگم چرا 

مشخصات دختر خانم ( اهل‌ نماز و روزه‌  وبا دین و ايمان و زندگي پاکی داشته‌_ خانواده با اصالتی دارند _خوش اخلاق مهربون و اجتماعی _ تحصيل کرده _ شاغل( کادر درمان‌)_  از لحاظ ظاهري هم قد بلند و چهره خوب و دلنشين وپوست روشن )

خواستگارشون هم از لحاظ  اخلاق ،تحصیلات، شغل ،مشخصات ظاهری و به دل نشستن اوکی هستن ولی مشکلی که هست  تا حدود زيادي می‌شه  گفت تفاوت اعتقادی و فرهنگی  خانواده ها  هست 

مثلا خانواده دختر خانم عروسي های کاملا جدا هست و حتي اگر مختلط بشه محرم و نامحرم رو رعایت میکنند ولی خانواده آقا پسر اين طور نیستن و عروسي ها کلا مختلط هست و خانم ها مطابق با روز لباس برای مجلس عروسي می‌پوشند و کلا اهل رعایت نیستن اگر نا محرم باشه 

یا مثلآ ممکنه داخل بعضی از رفت های خانوادگی گاهی اوقات‌ باز اين چيز ها رعایت نکنند و لی خب خانواده دختر ها کاملآ اهل‌ رعایت محرم و نامحرم هستند 

برای همین دختر خانم گیر کرده‌ و نمی‌دونه که باید چی‌کار کنه ديگه بگه  نه یا بيشتر آشنا بشند با هم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینید خودش چجوریه. خود خواستگار اصلا اعتقادی به دین داره یا نه. چقدر اهل اینجور مهمونی‌هاست؟ افکار و رفتارش چجوریه؟ مثلاً الـکل و اینا براش عادیه یا نه؟ مراسم عروسی و اینا زیاد مهم نیست، مهم اینه که به صورت پایه‌ای با هم اختلاف نظر نداشته باشن. 

اگه آقا کلا بی اعتقاد باشه و خانم معتقد، بعداً خانمه اذیت میشه. تو اطرافیانم دیدم اینجوری. ولی خب آدمای تعصبی هم گزینه خوبی واسه ازدواج نیستن. باید متعادل باشه. این نظر منه به عنوان کسی که خودش نسبتا رعایت می‌کنه و نماز و اینا میخونه. 

خودش چی میگه به عقایدت احترام میذاره؟

اقا پسر  دوست داره که طرف مقابلش، جلوی بقیه اهل رعایت حجاب باشه ،ولی مشکل ديگه ای که هست اینه که دختر خانم نماز رو هميشه میخونه 

ولی آقا پسر نه این که‌کلا نخونه ولی میگه در طول هفته‌ چندباری نماز م قضا هم ممکنه بشه 

اقا پسر دوست داره که طرف مقابلش، جلوی بقیه اهل رعایت حجاب باشه ،ولی مشکل ديگه ای که هست اینه که دخت ...

نمازوخیلبانمیخونن ببین اگه بادین وعقایدهم مشکلی ندارین مشکلی نیست قبلش مشاوره هم برین بابت نمازهم هرکیومیخوابونن توگورخودش 

اگه مشکلی نداره که خاستگارش با دختر ها دست بده با دخترخاله و دختر عمو مثل خواهر و برادر باشن.قبول کن ...

سر همين قضیه دست دادن هم چالش‌ بوده‌ 

مثلا گفته‌ که من خودم هيچ وقت پيش قدم نمی‌شم اونا دست میدن براي اين که ضایع نشن دست میدم 

خانم گفته‌ ،من اصلا برام چنين چيزي قابل قبول نيست 

بعد آقا پسر گفته من خودم هم علاقة ای به دست دادن ندارم 

حالا باشه می‌شه سعي می‌کنم که ندم ولی ممکنه يکم زمان ببره 

یهویی تغییر يکم سخته

ولی من بخاطر طرف مقابلم که دوست نداره اوکی ميگم دست نمی‌دم 

باید ببینید خودش چجوریه. خود خواستگار اصلا اعتقادی به دین داره یا نه. چقدر اهل اینجور مهمونی‌هاست؟ ا ...

اهل‌ سيگار و الکل که اصلا نيست 

مهمونی ها در حد همون عروسي های فامیل ها نه اين که رفت و امد با دوست ها و همکارا و....

ولی‌ خب عروسي ها و مهمونی ها همون طور که گفتم‌ هست ولی خانواده دختر خانم اینطور نیستن 

آقا پسر هم کلا به خدا و ائمه اعتقاد داره و حتي مراسم‌ های مذهبي رو شرکت‌ می‌کنه روزه‌ هم می‌گیره ولی  نماز ش گاهي قضا می‌شه مخصوصا نماز صبح هاش 

و قضیه دست دادن ش هم که بالاتر گفتم‌ 

نمازوخیلبانمیخونن ببین اگه بادین وعقایدهم مشکلی ندارین مشکلی نیست قبلش مشاوره هم برین بابت نمازهم هر ...

مشاور هم ميگه 

مشاوره‌ چندين جلسه‌ دختر خانم رفته 

دو تا چيز برای دوام زندگي مشترک‌ مهمه 

يکی شباهت در اعتقادات 

و دوم به دل نشستن طرفین براي هم