2777
2789
عنوان

خانم های منطقي همه تون بيايد لطفا یه سوال مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 53 پست
بنظرم نمی‌شه کسی رو از خانواده اش دور کرد یا به اين نیت انتخابش کرد

مشخصه دلت پیششه😇 بنظرم اجازه بده بیشتر همو بشناسید اینجوری برات تصمیم گیری بهتر میشه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعیت خوبی داری قطعا ادمای بهترب سراغت میان من خودم رو همچین خانواده ای ریسک نمیکنم بحث ی عمر زندگی ...

قبلا هم‌، همین مورد رو بدون که آشنایی صورت بگیره فقط بخاطر همين تفاوت هایی که دختر خانم حس میکرد شايد وجود داشته باسه 

جواب منفي داده بود 

ولی بعد تر که بازم مطرح شد و چون به طرف حس خوبی داشت قبول‌ کرد که باهم آشنا بشن 

ولی‌ همون تفاوت هایی که حس می‌کرد شايد باشه بود 

ولی حالا این سری ديگه گير کرده‌ نمی‌دونه که باید چی‌کار کنه 

با احترام میگم .البته ببخشید.این نمیشه بی ثباتی؟

عزيزم نمیدونم واقعا 

ولی‌ من زياد ديدم ولی‌ نه تغییر در حد ۱۸۰ درجه مثلا یه ۴۵ درجه اينا 

طرف یه پايه ای داشته خودش بهتر شده‌ 

اهل‌ سيگار و الکل که اصلا نيست مهمونی ها در حد همون عروسي های فامیل ها نه اين که رفت و امد با دوست ه ...

ایعنی نماز دختر هیچوقت قضا نشده؟پسر که تارک نماز نیست ،شرایط کاری و خستگی و اینا هم‌در نظر بگیرید،اینکه بخاطر قضا شدن نماز صبح ردش کنه وقتی توجیه داره که دختر جزو اولیا و مقربان‌الهی باشه که یک روز هم نماز قضا نداشته باشه.

ولی اختلاف فرهنگی خانواده ها قطعا جای تفکر و تحقیق داره و حتما برید پیش مشاور خوب و ترجیحا مذهبی،چون بحث عقاید مذهبیه بعضی مشاورهای غیر مذهبی فتواهای عجیب و غریبی میدن.