2777
2789

شدیدا ب روحیه و امید نیاز دارم. 

میشه وزن قبل و بعد رژیمتونو بگید اگه نکته ای هم هست ک به درد بخوره دریغ نکنید 

من قبل بارداری ۶۲ کیلو بودم تا اخر بارداری به ۸۶ رسیدم 😲😭 بعد از زایمانم تا الان ک بچم یه سالش شده چندان وزن کم نکردم و حدودا ۸۲ کیلو هستم 

از امروز شروع کردم رژیم بگیرم ارادم خوبه و میدونم ک میتونم کم کنم ولی نیاز دارم ک بهم روحیه بدید 

نمیدونم همه لرا خوشگلن یا هرکی خوشگله لره🤔🤔😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کالری شماری میکردم و رژیم خواسی نمیگرفتم خودم غذامو کم کرده بودم مثلا قبلا یه بشقاب پر برنج میخوردم بعد رژیم ۷.۸قاشق میخوردم

ولی خب ولش کردممم چون اصن‌نمیتونم گرسنه بمونم😭😂 

بنی بچه رو دراوردن از شکمت باز فقط ۴ تا کم شدی؟من‌۸۰ بودم روز زایمان ۱۱۴😉زایمان‌کردم اومدم خونه ۱۰۵ ...

باور میکنی بچه رو در آوردن با اینکه وزنش ۳ کیلو بود حالا جفت و خون و اینام ک رفته بود بماند ۲ کیلو کم کرده بودم 🥲 

باور میکنی بچه رو در آوردن با اینکه وزنش ۳ کیلو بود حالا جفت و خون و اینام ک رفته بود بماند ۲ کیلو ک ...

وااااا مگه‌میشه😂😂😂من‌نه سر دوتا حاملگیم‌از اتاق عمل اومدم بیرون ۱۰ تا رفته بود...فک‌کنم از اینایی که گوشتشون سفته...سبزه ای؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  
من کالری شماری میکردم و رژیم خواسی نمیگرفتم خودم غذامو کم کرده بودم مثلا قبلا یه بشقاب پر برنج میخور ...

من یه زمانی انقد تناسب وزن برام مهم بود وزنم ۶۷ شده بود رژیم گرفتم و کالری شماری کردم  خودمو ب ۵۸ رسوندم حالا باید ۲۰ کیلو کم کنم 

وااااا مگه‌میشه😂😂😂من‌نه سر دوتا حاملگیم‌از اتاق عمل اومدم بیرون ۱۰ تا رفته بود...فک‌کنم از اینایی ...

اره کلان بدنم اینطوری ۵ ماه رژیم میگیرم اونم سخت ۵ کیلو کم میکنم ۵ روز که خوب میخورم ۷ کیلو اضافه میکنم

مثل من 🤣🤣🤣اونوقت جاریم ۸۴ رفت زایشگاه ۶۰ برگشت😭🤣🤣🤣🤣

اینم شانس ماست دیگه 🙂الحمدلله جاری ندارم ولی مادرشوهرم دیشب تو ماشین با خنده میگفت فلانی جای دو نفرو گرفته 😂

اره کلان بدنم اینطوری ۵ ماه رژیم میگیرم اونم سخت ۵ کیلو کم میکنم ۵ روز که خوب میخورم ۷ کیلو اضافه می ...

چه جالب...من پوستم‌سفیده و گوشتم زیاد سفت نیس...تا رژیم‌بگیرم سریع کم‌میکنم‌ قبل بارادیم ۹۵ بودم دوماه رژیم‌گرفتم البته رژیم‌ سخت شدم‌۷۸‌کیلو

ب امید رسیدن ب هدفم.  
من یه زمانی انقد تناسب وزن برام مهم بود وزنم ۶۷ شده بود رژیم گرفتم و کالری شماری کردم خودمو ب ۵۸ رس ...

اشکال نداره کم می‌کنی 

ولی می‌دونی قسمت سختش کجاست 

نگه داشتنش 

من از ۹۴ شدم ۶۶ الان دوماه ول کردم شدم ۷۴😭😭😭

من یه زمانی انقد تناسب وزن برام مهم بود وزنم ۶۷ شده بود رژیم گرفتم و کالری شماری کردم خودمو ب ۵۸ رس ...

خوش بحالت من یذره گشنه بمونم عصابم داغون میشه😂۱هفته گرفتم ۱کیلو کم کردم خیلی دوس دارم لاغرشم ولی نمیدونی چجوری نمیتونم اصن رژیم بگیرم