2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه نه به از شنبه✌️

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور؟

خدا بخواد🫠

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

فردا هم نه همون لحظه باید شروع کنیم اون من که صب از خواب پا میشه با اونی که الان تصمیم گرفته فرق داره

یادمه دو هفته ورزش نکرده بودم و داشت عادت خوبِ ورزش کردن از سرم می افتاد یهو به خودم اومدم و با این که ساعت نزدیک ۱۲ شب بود چند تا حرکت اصلی ورزشم رو زدم و اینجوری شد که دوباره از فرداش تا همین الان که چند سال گذشته مرتب ورزش می کنم. مطمئنم اگه انداخته بودم فردا اون فردا هرگز نمیومد

برای اکثر ما شروع کردن سخته و اگه میخوایم کاری رو انجام بدیم باید همون لحظه حداقل مقدماتش رو فراهم کنیم

موفق باشید

مرسی💜

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

فردا هم نه همون لحظه باید شروع کنیم اون من که صب از خواب پا میشه با اونی که الان تصمیم گرفته فرق دار ...

دقیقا چه حرف جالبی زدید 

من خیلی وقته میخوام اعتیادم به گوشی رو ترک کنم ولی هی بی انگیزه میشم کمال‌گرا هم هستم متاسفانه اگه یه روز استفاده بیشتر شه کلااا دیگه ناامید میشم و میزارم کنار و باز معتادش میشم میخوام از فردا تلاشمو بیشتر کنم سر خودمو گرم کنم