من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
نه باهام چندروز قهرو سریع میخاد کارخودشو بکنه تایپک قبل بخون
چرا انقد باج میدی تو؟
بخاطر شوهرت عمل کردی؟
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.
برات دعا میکنم زودتر حالت بهتر بشه بتونی به زندگیت برگردی . ناراحت نباش اقایون اکثرا همینطور کم لطفن اگر خودشون مشکل داشته باشن ما زن ها باید شده سالها هم صبر کنیم براشون اما خودشون طاقت نمیارن و اذیت میکنن این جور عمل ها نیاز به زمان داره تا به حالت عادی برگرده بدن اگر فکرت ناآروم باشه بدن دیرتر ترمیم میشه
دختر خوب حواست به سلامتی خودت هست؟چرا انقد تحت تاثیرشی اصلا؟دنبال بهونه میگرده؟
نه واقعا نمیدونم از سادگیم هست هرچی گفت گفتم باشه یه بارگفت صورتت زشتته رفتم عمل کردم یه بارگفت چاقی رفتم رژیم های سخت گرفتم تا اندامم خوب باشه یه بارگفت لباس پوشیدنت زشته استایلمو عوض کردم الانم دید عیب دیگی ندارم گفت این مشکل داری ک این کارم کردم و بااینکه دکتر گفت معاشقه خیلی مهمه و باید مراعاتتو بکنه اقا طلبکار ک نه من صبرندارم باپررو میگه تونباشی بقیه 😔
بخدا یه روز میاد میفهمی آدمی که نخواد ازت راضی باشه صدتا بهونه میاره