2777
2789
عنوان

دیگه نمیخام زندگی کنم خستم

121 بازدید | 16 پست

19 سالمه شوهرم 30.

طبقع بالا مادر شوهرم اینایبم دستام جون نداره انقدر حالم بده تایپ کنم پایین با برادر شوهرم شوخی میکردیم. مادر شوهرم بلند شد ب طرفداری اون کمربندو ور داشت زد پشت کنرم محکمم زد پشتم میسوخت. من گفتم ک من سوخی لفظی میکنم دیگه قرار نیست فیزیکیش کنید . دیدم شوهرم گفت مامان زدی ک زدی میخاست جنبه داشته باشه فنار .

من که گله نکردم یا با سوهرم دعوا نکردم ک چرا مامانت با کمربند زده پشت من فقط ی کلام گفتم چقدر پشتم درد گرفت میسوزه چرا با داداشت سوخی میکنم مامانت میپره وسط بهم گفت زده ک زده فنار پس گوه میخوری با خانوادم شوخس میکنی ذستمو گرفت دوتا زد تو صورتم دستمم پوستش کند کبود شد بس ک با ناخناش فشار داد .

بعد درو باز کرد ب خانوادش گفت صدبار گفتم با این سگ پدر شوخی نکنید این ریدم کله اقاش مث سگه فلانه صدبار بتون گفتم انقدر فوشم داده گریه کردم بدم میاد دیگه از زندگی کردن . ابرومو پیششون برد گفت اشتباع کردم گرفتمت

آجی قشنگم دیگه هیچ وقت با اون اَغالا شوخی نکن کلا راحت نباش باهاشون من هشت ساله عروسی کردم تا حالا در یخچال مادرشوهرم بلز نکردم عین یه مهمون غریبه رفتار کن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرت میکنن اینا تا بچه نداری جدا شو یا حداقل الان پاشو برو قهر تا التماست نکرد برنگرد منم طبقه بالا مادرشوهرمم اشتباه منو نکن پاشو دلت اروم بشه میشینی مچسبی بهش باهاش تا دلت اتیشه پاشو برو

خانوادت کجان که بیان از دست این عوضی هار نجاتت بدن؟

پدر ندارم . مادرمم ی زن تتهاست خودش انقدر مشکلات داره . 

تا ی چیزیم میشه بهم میگه تو دعواها گندلع بدبخت ی نکاه کن ب خودت فلان

پیرت میکنن اینا تا بچه نداری جدا شو یا حداقل الان پاشو برو قهر تا التماست نکرد برنگرد منم طبقه بالا ...

نمیتونم من پدر ندارم مادرمم ی زن تنهاست مشکلات خودشو داره نمیخام سربارش بشم یا کاری کنم از دست من و شوهرم دق کنه.

پدر ندارم . مادرمم ی زن تتهاست خودش انقدر مشکلات داره . تا ی چیزیم میشه بهم میگه تو دعواها گندلع بدب ...

منم همین حرفای مامانمو کوش کردم الان بدبخت شدم ولش کن پاشو برو خونه مامانت دنیا ب اخر نرسیده نترس هیچی نمیشه

نمیشع شما نمیدونید ی سری چیزا رو

فقط این و بدون که این مرد واسه تو یه شوهر نمیشه که هیچ چند سال دیگه پدر خوبی هم واسه بچه هات نمیشه....ازش جدا شو و زندگی جدید برا خودت بساز تو هنوز اول راه و زندگی هستی نباید که بسوزی

فقط این و بدون که این مرد واسه تو یه شوهر نمیشه که هیچ چند سال دیگه پدر خوبی هم واسه بچه هات نمیشه.. ...

اخه خودت قضاوت کن این درستشع که تو دعوا پا شده درو باز کر ه ب داداشش و مامانش میکه با این سگ پدر شوخی نکنید کلی ب خانوادم توهین کرده ب خودم گفته گندله بیریخت

فقط این و بدون که این مرد واسه تو یه شوهر نمیشه که هیچ چند سال دیگه پدر خوبی هم واسه بچه هات نمیشه.. ...

حالا من قیافمم عالیع تعریف از خود نمیکنم از دوتا جاریم خیلی سرترم بعد ازدواجم چاق شدم تو دعواها هی میکه بهم