2777
2789
عنوان

از شنبه😐🙄

207 بازدید | 29 پست

من یبار دیگه این تاپیکو زدم ولی انگار تاپیکام خار داره کسی نمیاد😐

من خیلی وقته در تلاشم این اعتیادم از گوشی کم کنم مثلا روزی نیم ساعت باهاش کار کنم و موفق هم شدم ولی یهو ول کردم دوباره🥲

همشم میگم از شنبه از شنبه یعنی اگه به هدفم نرسم باید باز تا شنبه صبر کنم😐🙄

میخوام یکبار برای همیشه از شنبه این عادتم رو ترک کنم واسه همین اینجا می‌نویسمش تا نتونم بزنم زیرش😄

اینم تاریخ امروز ۱۴۰۴/۴/۱۲

نظرتون؟

موفق باشید 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از نظراتتون

میشه یه راهکار هم بدید کمال‌گرایی رو بزارم کنار؟ آخه مثلا میگم نیم ساعت برم تو گوشی اگه بشه سی و پنج دیقه همه چیو بهم میریزم همش همه چی باید دقیق باشه

یه دوستی دارم کم میره تو گوشیش مدلش گوشیش پایینه واقعا‌ حسودیم میشه.

@thisislucifer‍ 

@sahar808080‍ 

@bahar63kj‍ 

تنها راهش سرگرم کردن خودته،با فیلم کتاب موسیقی منم همین روش پیش گرفتم گوشیمم جلو چشمم نمیذارم ک چشمم ...

چه راه خوبی من برنامه های قفل گوشی هم امتحان کردم ولی بدم میاد دلم میخواد خودم اراده کنم نرم نه به زور قفل🥲

مرسی از نظراتتونمیشه یه راهکار هم بدید کمال‌گرایی رو بزارم کنار؟ آخه مثلا میگم نیم ساعت برم تو گوشی ...

نه دیگه این کارت اشتباهه،من گاهی زیاد میرم تو گوشی گاهی کم ولی هیچ وقت خودم بابت این موضوع ناراحت و اذیت نمیکنم باید یاد بگیری هیچ وقت همه چی اونطوری که بخوای نمیشه حالت روحی آدم تو تایم های مختلف فرق میکنه گاهی بی حوصله ای میای تو نت فقط میچرخی گاهی حوصله داری و دنبال موضوع خاصی هستی من وقتی بی حوصله باشم یه وقتایی از صبح تا بعد از ظهر تو گوشیم یا بازی یا نت ولی حوصله که داشته باشم حتما باید موضوعی باشه ک برم سراغ گوشیم

مرسی از نظراتتونمیشه یه راهکار هم بدید کمال‌گرایی رو بزارم کنار؟ آخه مثلا میگم نیم ساعت برم تو گوشی ...

عزیزم ببخشید انقد صریح میگم ولی تا صبح هم راهکار بخوای به جایی نمیرسی. تو اصلا میدونی راهکار چیه و میدونی چیکار باید بکنی. خیلی سادست. هروقت بود هر دقیقه ای بود قانع باش چون اشتباه همیشه پیش میاد.

چه راه خوبی من برنامه های قفل گوشی هم امتحان کردم ولی بدم میاد دلم میخواد خودم اراده کنم نرم نه به ز ...

مثلا من سریال دانلود میکنم میریزم تو فلش،بعد اون ناهار میخورم چرت میزنم تهش یه پیامی بیاد تو گوشیمو چک میکنم بعد یه رمان شروع کردم ب خوندن اونو میخونم و دیگه به کارهای خونه و شخصیم میرسم حالا بعد یه سر به اینستا میزنم اونم براش محدودیت تعیین کردم نهایتش ۱۵ دقیقه توش میچرخم