2777
2789

بابت تموم کوتاهیام،گناهام بابت تموم بی معرفتیا و نمک نشناسیایی که کردم توبه هایی که هزار یار شکستم 

خیلی خجالت میکشم ازش

احساس میکنم پاشم نماز بخونم میگه باز که اومدی دو روز دیگه باز همون آدم‌قبلی شی

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت چیه، استغفار کن و معطلش نکن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

نگووو این حرفووو

صدباار اگر توبه شکستی بازآی💚

برو جونم وضوتو بگیر،سجاده رو پهن کن، برو بغل خدا♥

ما جز خدا کیو داریم اخه

شیطون ادمو گول میزنه با این چیزا نریم سمتش

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نگووو این حرفوووصدباار اگر توبه شکستی بازآی💚برو جونم وضوتو بگیر،سجاده رو پهن کن، برو بغل خدا♥ما جز ...

خوندم دورت بگردم

کاش بتونم یه روز محکم بغلت کنم

خیلی دوست دارم خیلی.

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

ولی اون منتظره 

انتظار سخته 

منتظرش نزار 

بپر برو بغلش

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)