2777
2789

ما قم زندگی می کنیم 

اما هر سال دو ماه میریم اصفهان تو تابستون 

الانم داریم میریم اصفهان 

هرسال رفیق صمیمی ام بی صبرانه منتظرم بود 

همش غر میزد میزد که چرا نمیایی 

همش فش که پاشو بیا 😂

حتی یه بار می خواست بیاد اصفهان منو ببینه که نشد 

امسال بعد از اینکه فهمید برگشتم قم دو ساعت بعد پیشم بود .

همش فش میداد که حق نداری امسال بری 🙃

اما من می‌رفتم

الان تو راه اصفهانم 

اما این دفعه با دفعه های قبل فرق داره 

این دفعه کسی بی صبرانه منتظرم نیست 

این دفعه کسی غر نمی زنه که پاشو بیا

🥲🥲🥲

رفیق ترینم خیلی دلم برات تنگ شده 

امیدوارم بهت خوش بگذره 🥲

چه شده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی کات کردیم

اینایی.منم یه دوست اینطوری دارم میترسم کات کنیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

از هر چی بترسی سرت میاد چرا میترسی

نمیدونم آخه یه فرقایی با هم داریم من درس نمیخونم اون درس میخونه.اونا وضعشون از ما بهتره.خانوادش سخت گیریاشون کمتره من خیلی محدودم از همچی.من بچه طلاقم اون نیست.اصالتمون هم فرق داره.از همم دوریم

نمیدونم آخه یه فرقایی با هم داریم من درس نمیخونم اون درس میخونه.اونا وضعشون از ما بهتره.خانوادش سخت ...

فرق که طبیعیه 

همه باهم فرق دارن 

دو شهر مختلف زندگی می کنید ؟ 

چند سالته ؟ 

ما اتفاقا کاملا شبیه هم بودیم از این نظرات 

فقط خانواده ی ما مذهبی بودن اونا به شدت باز

اصالت شون هم کرد بود ما اصفهان 

چراقطع رابطه احساس کردم خیلی باهم صمیمی بودین

آره خیلی 

بی هیچ دلیلی سرد شد 

آدمی که هر کار می کرد اولین نفر به من می‌گفت 

آدمی که منو اگه بعد از یک ماه میدید چشماش از ذوق برق میزد 

آدمی که هر کار می کرد عکس می گرفت می فرستاد 

آدمی که هر احساسی داشت به من می گفت 

شاید دوست پسرش که قبلاً نبود بهتر از منه

فرق که طبیعیه همه باهم فرق دارن دو شهر مختلف زندگی می کنید ؟ چند سالته ؟ ما اتفاقا کاملا شبیه هم بود ...

اتفاقا ما هردو مذهبی هستیم تازه اون مامانش طلبی ما از اونا باز تریم.هردو ۱۵.بله دو شهر جدایی من مشهد اون شیراز.

اتفاقا ما هردو مذهبی هستیم تازه اون مامانش طلبی ما از اونا باز تریم.هردو ۱۵.بله دو شهر جدایی من مشهد ...

اون مشهد شما شیرازچه طوری باهم دوست شدید پس 

من 21 سالمه 😂

سنت که خیلی کمه چرا درس نمی خونی