2777
2789

شاید عمل شما یا دکتر شما خوب نباشه

اما

تقریبا ۹۹.۹ درصد افرادی که مجازی یا حضوری باهاشون در این باره حرف زدم

یه جمله مشترک داشتن *کاش زودتر انجام میدادن*

و اتفاقا این عمل در اکثر کشورهای پیشرفته مثل آمریکا و آلمان انجام میشه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید بهبودی شما🌸

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

۱۰سال بعد از عمل هم شماره ی چشم برمیگرده، آخه این چه کاری هست آخه،عمل کنی با عوارض هاش و بعد هم شماره ی چشم برگرده، بخدا من اینم نمیدونستم که شماره ی چشم برمیگرده، چرا تحقیق نکردم، واسه همه چی حساس بودم اینو نمیدونم چرا حساس نشدم😔

یکم که به گوشی نگاه میکنم کنار ابروهام که نزدیک چشمام هست درد میگیره و مور مور میکنه، کلا هزار تا مشکل پیدا کردم، کل صورتم نرم شده باور نمیکنین، یه دکتر بهم گفت عصب چشمات ضعیف شده

وای وقتی که گریه بکنی چشمها خشک میشه و سوزن سوزنی میشه، یه دل سیر هم نمیتونی گریه کنی، اینا عوارضهای من بود که همشون گفتم، امیدوارم هر کی قصد انجام این عمل رو داره حرفهام به دردش بخوره و بهترین تصمیم رو بگیره

ایرانی جماعت همینجوری هست هر کی هر کاری کنه پشتش صف میکشن، دیگه نمیگن درسته یا غلط،، واقعا کاش یک نف ...

دقیقا دکتر من فوق تخصص شبکیه داره از امریکا 

مرتب میره امریکا و میاد 

به من گفت اکثرا تو ایران دنبال جیب خودشون هستن کسی از عوارض عمل ها نمیگه 

گفت اصلا خیلیا کاندید عمل نیستن 

و گفت اکثرا بعد ۱۵ سال تازه عوارضش خودشو نشون میده 

اینجام خیلی از کاربرا گفتن بعد عمل مشکلاتی مثل مگس پران و خشکی گرفتن حتی چندتا شون گفتن بعد ده سال دوباره چشم شون ضعیف شده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
دقیقا دکتر من فوق تخصص شبکیه داره از امریکا مرتب میره امریکا و میاد به من گفت اکثرا تو ایران دنبال ج ...

آره عزیزم منم همینا رو میگم اما بعضیا میخوان بگن نه عمل خوبی هست، بخدا که هزاران عوارض داره و خطرناکه، من خودم پشیمونم و هر کی رو میبینم بهش میگم عمل نکن 

آره عزیزم منم همینا رو میگم اما بعضیا میخوان بگن نه عمل خوبی هست، بخدا که هزاران عوارض داره و خطرناک ...

بله دقیقا درسته 

شما الان چه مشکلی داری عزیزم ؟ 

حالا شاید خیلیا هم عمل کنن و مشکلی نداشته باشن ولی درصد کسایی ک دچار عوارض شدن زیاده 

حداقل دکترها باید از عوارض آگاهی بدن تا طرف خودش بهترین تصمیم بگیره  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️