2777
2789
بله دقیقا درسته شما الان چه مشکلی داری عزیزم ؟ حالا شاید خیلیا هم عمل کنن و مشکلی نداشته باشن ولی د ...

مگس پران، چشم درد، ابرو درد، پیشونی درد، اصلا مثل قبلاً صاف و شفاف نمی‌بینم انگار هاله ای جلوی چشمم هست، خشکی چشم، سوزن سوزنی شدن چشم، هزار تا هم دکتر رفتم میگن بعد از عمل اینجوری میشه بالاخره عوارض خودشو داره، خدا لعنتشون کنه که از عوارضش چیزی نمیگن، الان هم افسردگی شدید گرفتم و باید قرص اعصاب بخورم، بخاطر یک عمل که اصلا واجب نبود هزار تا درد گرفتم، خودم و شوهرم پیر شدیم بخدا از استرس دوتامون هم پوست صورتمون چروک و خراب شد، شوهرم هم پا به پای من آب شد

مگس پران، چشم درد، ابرو درد، پیشونی درد، اصلا مثل قبلاً صاف و شفاف نمی‌بینم انگار هاله ای جلوی چشمم ...

عزیزم مگس پرانت به چه شکله؟ 

بله متاسفانه خیلی از دکترها ببخشید دلال شدن فقط بفکر جیب شون هستن 

اینجا یکی از کاربرا گفت بعد عمل دچار مگس پران شدید و جرقه شده‌ 

همه مریض ها کاندید این عمل نیستن این عمل بیشتر به درد نمره چشم بالای ۶ میخوره 

اینجا طرف هنوز ۱۸ سالش نشده  با شماره نیم دکتر میره میگه بخواب عمل کنم 

عزیزم امیدوارم زودتر بهتر شی 

دکتر شبکیه خوب پیدا کن چکاپ کن حتما 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگس پرانت به چه شکله؟ بله متاسفانه خیلی از دکترها ببخشید دلال شدن فقط بفکر جیب شون هستن اینجا ...

انگار چیزای سیاه جلوی چشمام اینور اونور میره، و یک هاله ی سفید جلوی چشمام هست که هر چی پلک میزنم اصلا نمیره

چه خوب منم کرج هستم کجا عمل کردی ؟

کلینیک بصیر تهران بلوار کشاورز 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دکترت الان هم توی همون کلینیکه ؟

همسرم سال ۱۴۰۰ عمل کرد بود موسس کلینیک خودشون  هستند

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر شب این تاپیک رو میزنم، یک نفر رو هم آگاه کنم برام کافیه، بخدا پیر شدم بخاطر این عمل، مهمترین عضو ...

برای ی تعداد خیلی کم و بدشانسی ممکنه خوب نباشه

منم دیدم 

ولی شاید یک در میلیون

خب هر عملی ممکنه عارضه بده حتی مرگ

از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ...

همین؟

خشکی چشم ک عارضش هست و باید مدادم اشک مصنوعی بریزی 

بقیشم درست میشه

گفتم حالا چی شده

من خودم چشمام حساس بود کلا فرایند عمل و ۵ روز بعدش براش جهنم بود بعدشم خشکی چشم طولانی مدت عوضش الان بی عینک میبینم