2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ...

چندوقته عمل کردین؟تامدتی حساسه اطراف چشم

ولی من خواهرم انجام داده خیلی ساله وعالیه الحمدلله

دکترتون خوب نبوده

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
به جای زیر سوال بردن کل ماجرا دکتر خوبی رو انتخاب کنینکل اقوام من این عمل رو کردن و راضی بودناز خاله ...

از سال ۷۲ تا همین الان کل فامیلامون عمل کردن هیچ کس مشکل نداره خداروشکر 

مثل اینه که بگی مردم سوار ماشین نشید چون فامیلمون تصادف کرد فوت شد !!!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ...

برو پیش دکتر ساسان وجودی 

خواهرم پیشش عمل کرده 

عوارض عملت رو بهش بگو،دکتر خوبیه ،راهکار های خوبی هم میده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقاا👌🏻

خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم همسرم ۵ سال پیش برادرهام سال ۷۶ دختر عموم سال ۷۲ جز اولین ها بوده دیگه کسی نیست تو فامیلمون عینک‌ بزنه 

پسر عمه ام از انگلیس اومد عمل کرد رفته بود اونجا گفته بودن عالیه عملش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از سال ۷۲ تا همین الان کل فامیلامون عمل کردن هیچ کس مشکل نداره خداروشکر مثل اینه که بگی مردم سوار ما ...

هر کدوم عوارض خودشونو دارن مطمئن باش، مال من حالا بیشتر نشون داده، ولی به ریسکش نمی ارزه که چشماتو بدی زیر تیغ جراحی، چرا خود دکترا عمل نمیکنن؟

هر کدوم عوارض خودشونو دارن مطمئن باش، مال من حالا بیشتر نشون داده، ولی به ریسکش نمی ارزه که چشماتو ب ...

خودم عمل کردم 

شما عوارض داشتی قرار نیست همه مثل شما باشن 

اتفاقا دوستم پدر خودش چشم پزشک هست خودش هم داروسازه و عمل کرده سالهاست 

خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم همسرم ۵ سال پیش برادرهام سال ۷۶ دختر عموم سال ۷۲ جز اولین ها بوده دیگه کسی ...

جدا از راحتی واقعا تاثیر زیادی رو ظاهر هم داره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
جدا از راحتی واقعا تاثیر زیادی رو ظاهر هم داره

من شماره ام ۷ و ۷/۵ بود ۲۴ سالگی عمل کردم واقعا جز بهترین تصمیم های عمرم بوده و هست