2777
2789
عنوان

چرا مریضی این همه زیاد شده

144 بازدید | 12 پست

خدا به همه سلامتی بده

مادرشوهرم چندماهه شیمی درمانی میشه و درگیر اون بودیم از فامیل خبر نداشتم امروز شنیدم دو تا دیگه از خانم های فامیل که یکیش بچه ی یک سال و نیمه داره یکیش هم دوتا بچه ی کوچیک داره هم مبتلا به سرطان سینه شدن 

به نظرتون سوتین نبندیم؟ یا علت تغذیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیک و ارثی ام میشه؟آخه تغذیه ها که عجیب نیست . چی میخوریم مگه ؟روغن و شیرینی باعثش میشه یا چربی ای ...

اره ارثی ام میشه 

چرا عزیزم تغذیه ها خیلی بده 

روغن و سیب زمینی و میوه ها همش شده شیمیایی و بدرد نخور

ژنتیک و ارثی ام میشه؟آخه تغذیه ها که عجیب نیست . چی میخوریم مگه ؟روغن و شیرینی باعثش میشه یا چربی ای ...

میکروپلاست ها همون آب و غذایی که تو ظروف پلاستیکی و تفلون های خراب میخوریم پر از میکروپلاسته کود و مواد شیمیایی که برای کشاورزی استفاده میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره ارثی ام میشه چرا عزیزم تغذیه ها خیلی بده روغن و سیب زمینی و میوه ها همش شده شیمیایی و بدرد نخور

من همیشه فست و فود می خورم ..سیب زمینی سرخ کرده .و غذاهای پر چرب .

خیلی سخته این عادات غذایی رو کنار گذاشت..

الان یکم به خودم اومدم 

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲

میکروپلاست ها همون آب و غذایی که تو ظروف پلاستیکی و تفلون های خراب میخوریم پر از میکروپلاسته کود و م ...

غذا های آماده ای که داخل رستوران ها میدن همش ظرف پلاستیکی داره اکثرا .و خب محصولات کشاورزی ام که دیگه دست ما نیس

منو توی تایپک های کنکوری و درسی تگ کنین❤🥲