2777
2789
عنوان

با این آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 103 پست
چرا همونو نمیگیره؟ چرا باهاش رابطه ج.. سی داشته وقتی نمیخواسته بگیره؟ چرا به تو گفته اینارو؟ به اینا ...

گفته اون زنه من دختر میخوام

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
اون خانم خودش حقوق شوهرشو دارهمیگه اصن مسئله مالی نبوده

آخه قبل تر نوشتی پدرش فوت شده و خانومه مشکل مالی داره و بخاطره مشکل مالی با خانومس🤯 الانم که میگی اصلا مسئله مالی نبوده.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همونو نمیگیره؟ چرا باهاش رابطه ج.. سی داشته وقتی نمیخواسته بگیره؟ چرا به تو گفته اینارو؟ به اینا ...

بخاطر اختلاف سنی زیاد

خانمه در ازای پول از تنش مایه میذاشت

همین رفتاری که متاسفانه تو خیلی دوستی های دختر وپسر هست

آخه قبل تر نوشتی پدرش فوت شده و بخاطره مشکل مالی با خانومس🤯

عزیزم این آقاخواستگار خواهرمه

و پدر ما فوت شده

خانومی ک با اون آقا دوسته همسرش فوت شده

حقوق همسرشو میگیره نیاز مالی نداره

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
عزیزم این آقاخواستگار خواهرمهو پدر ما فوت شدهخانومی ک با اون آقا دوسته همسرش فوت شدهحقوق همسرشو میگی ...

به نظرم خواهرت که پدر نداره خیلی بیشتر تو ازدواج باید مراقب باشه که گیر همچین ادم هایی نیافته.  این ادم ها یه نفر بی کس گیر بیارن می‌افتن به گنده کاری و هرز پریدن و کسی هم نیست که بخوان ازش حساب ببرند.

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

من فکر میکنم اسی در واقع همون خانمه هست که با یه آقا در رابطه است و اون اقا میخواد ازدواج کنه اسی اومده از زبون اون دختره تاپیک زده تا ببینه اگه دختره بفهمه زنش میشه یا نه! 

چون با عقل جور درنمیاد یه پسر بیاد پته اش رو بریزه رو دایره 🙂

عزیزم برای خشم و اراده ایه میشناسید.پیرو امضاتون میپرسم

یه بار یکی بهم گفت سوره عصر رو بخون رو یا مشت اجیل، نقل یا هرچی، هر روز یه کم ازش بخور. ولی آیه جدا نه. استغفار شنیدم خوبه، گفتن جمله لا اله الا الله عالیه، اگه خشم رو جزو وسوسه شیطان درنظر بگیریم، آیه ۲۰۰ سوره اعراف خوبه

حس میکنم یه چیزی دیگه هم بوده ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد

ماساژ انگشت انگشتر بمدت ۱ تا ۳ دقیقا خوبه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
حالا نظر ابجیت چیه؟

راستش ب خاطر وضعیت مالیش یه کم دودله

میگه راستشو گفته

من فکر میکنم اسی در واقع همون خانمه هست که با یه آقا در رابطه است و اون اقا میخواد ازدواج کنه اسی او ...

کاملا اشتباه میکنی گلم

خدانکنه من باشم

مگه مرض دارم... ب این ماه عزیزقسم شما اشتباه برداشت کردید

عکس همسرمو ک همین حالا خوابید بذارم،؟؟

راستش ب خاطر وضعیت مالیش یه کم دودلهمیگه راستشو گفته

خواهرت دستي دستي ميخواد خودشو بدبخت كنه؟؟

بگو مگه همه چي مگه پوله؟خوبه شوهرت شب بياد تو خونه ٥٠٠ متري كنارت بخوابه ولي بدوني يه ساعت پيش با كسي عشق بازي داشته؟

بگو واسه خودت يكم ارزش قائل شو. 

خواهرت داره خودشو بدبخت ميكنه اگه قبول كنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.