2777
2789
عنوان

با این آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 103 پست

اولش که خوندم دیدم شرایطش خوبه تا رسیدم به آخرش دیدم هیچ جوره امکان نداره حتی اگه هزارتا خونه و ماشین داشته باشه تا ابد کنسله

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه پرو هست رک در اومده میگه من با این زن اینکارو کردم،فک نمیکنم گذشته کسی به رابطه های بعدیش مرتبط باشه 

بنظر من این مردا فردا خیانت کنن میزنن تو سرت میگن من از اول گفتم بهت که اینم اما تو نفهمیدی.

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

هرگز با کسی که قید و بند نداره ازدواج نمبکنم

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

برا این ادم تایپیک زدی ؟من هرچقدرم شرایطم بد باشه حاضر نیستم همچین کار احمقانه ای انجام بدم مگه مغر خر خوردم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

دوستان با اجازه ی استارتر دو تا تاپیک آخرم گزارش بزنید بی زحمت حذف بشههر کس گزارش زد لایک کنه براش ص ...

تاپیکای منم گزارش میزنید براتون گذارش بزنم .لطفا تاپیکای اخر منم گذارشبزنید براتون ایه لکرسی میخونم

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

همه چیز برای من خوب به نظر می‌رسه به جز اون دو خط آخر ...

راستشو بخواین نه ، حاضر نیستم .

هرکسی برای خودش خط قرمز هایی داره و موردی که گفتید با عقاید من جور در نمیاد .

البته در نهایت این شمایید و تصمیمتون می‌تونه خیلی متفاوت تر از من باشه . 

*ضمناً صداقتشون قابل تحسینه ولی برای من پرهیزکاری و پاک زندگی کردن مهم تره .

عزیزم خدا حفظت کنه اما فوت پدر دلیل به ازدواج شد ؟ 

لطفاً از دستم ناراحت نشو ولی دختر می‌تونه کار کنه و مستقل بشه تا وقتی که یک مورد خیلی بهتر خواستگاریش بیاد ... پول به چه قیمتی ؟ 

کسی که اینقدر راحت و رک میگه رابطه جنسی با یک خانم داشتم یعنی تعهد حالیش نیست ...

بعد زندگی همش آدم باید استرس داشته باشه نکنه خیانت کنه ...

تازه ممکنه با خودش  واسه دختره رابطه جنسیم مهم نبوده پس میتونم دوباره تکرارش کنم ...