2777
2789
عنوان

با این آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 103 پست
اسی من از تایپک قبلت موتوجه شدم که دختر داری پس ازدواج اولت نیس که خام باشی به نظر من ادما هزار تا ...

اون خانم خودش حقوق شوهرشو داره

میگه اصن مسئله مالی نبوده

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

یاابلفضل🙁😶یارو رکم گفته ای ابلفضل 

خدام گردن نمگیره اینا افریده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اینها به این تنوع و هیجانش معتاد می شن

این شوهر عوضی دوست من ک هر بار ی موضوع چرتو بهونه میکنه میره پیش زنه

ی بار میگه کولرش خراب بود ،ی بار میگه خرید داشت ،ی بار میگه مریضه،ی بار میگه بمباران بود ترسیده

از دوست بدبخت من ی جسد فقط،مونده ک ب خاطر بچه اش زندگیو ادامه میده

صداقتش از پهنا توو حلق نتانیاهو. مثلا فکر کرده بدون محرمیت باشه کمتر خطا کرده و فردا روز بخواد زن بگیره سابقه محسوب نمیشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

از خودت بگو اون که مشخصه ببینم کف هستین

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

همه چیز برای من خوب به نظر می‌رسه به جز اون دو خط آخر ...راستشو بخواین نه ، حاضر نیستم .هرکسی برای خ ...

بعضی ها صداقتشون به خاطر وقیح بودنشون هست.  این که بعد راحت بگن ما که از اول گفتیم می خواستی خودت قبول نکنی  مثل اینکه اعتقاد داشته باشن ما چون مرد هستیم آزادیم هر کاری می خواهیم بکنیم

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ممنونم ک جواب دادیت

من دلم نمیخواست شوهرم متوجه این مشکل خواستگار خواهرم بشه

نتونستم جواب همه رو بدم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

قطعا نه

ولی متاسفانه کم نیستن پسرایی که رابطه جنسی قبل ازدواج دارن

و خانونشونم بعد از ازدواج اصلا خبر نداره و فکر میکنه اولین تجربه همسرشه

وقتی میگن رابطه قبل ازدواج اشتباهه 

یکیش بخاطر همینه

همون طور که چندتا از کاربر ها هم اشاره کردند ؛ مسئله اینه که فردا روز بعد از ازدواج ، اگه بنابر هر دلیلی از هم زده بشید ، دعوا کنید و یا هرچیزی ، ایشون یه جایگزین فوری برای شما داره و احتمالاً خیلی راحت با همون خانوم به شما خیانت کنه !