2777
2789
عنوان

با این آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من ده سال پیش با ی آقای تحصیلکرده بسیار جنتلمن و عالی ازدواج کرد .همون قبل از ازدواج آقا ب دوستم گفت چون تهران تنها بوده و میخواسته ب گناه نیفته دوماه ی خانم مطلقه ک هجده سال ازش بزرگتره روصیغه کرده و تموم شده همه چی

ببین از ازدواج اینا الان ده سال میگذره و ی بچه دارن و هنوز اون آقا هفته ای دو شب میره پیش همون خانم ک ی صیغه ی دوماهه بود و دوستم هم انقد تو این مدت زجر کشید وعذاب کشید ک مبتلا ب ام اس شد 

این مدل ازدواج حماقت محضه  

اولش خوب بود. ولی آخرش خراب شده 

نه اصلا و ابدا.  این مزه کثافت کاری و رابطه نامشروع زیر زبونش هست احتمال این که بعد ازدواج هم بازم سراغ همین زن یا زن های دیگه بره زیاده 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

چه صادقانه گفته بهت 

منم جوابم منفیه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

خانما لطفا دلیلتونو بگیددختره وضع مالی خوبی نداره پدرش فوت شدهمیکه ب خاطر وضعیت مالیش

آیا بعد ازدواج با شما وضعیت مالی اون خانوم درست میشه؟؟؟؟ تصمیم با خودته شاید برا شخص شما مهم نیس همسرت همزمان با شما با یه خانوم دیگه هم باشه پس باتوجه به شرایط خودت تصمیم بگیر ماها باتوجه به شرایط و عقاید خودمون نظرمونو مینویسیم.

دوست من ده سال پیش با ی آقای تحصیلکرده بسیار جنتلمن و عالی ازدواج کرد .همون قبل از ازدواج آقا ب دوست ...

دقیقا اینها به این تنوع و هیجانش معتاد می شن 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ببین رابطه جنسی اصلا خوب نیس حالا یه سریا میرن با این و اون ممکنه دیگه فراموش کنند ولی مال شما فکر کن بعد یه مدت از شما خسته بشه بره پیش اون خانم و مطمعن باشین دره خونه اون خانم همیشه به روش بازه نکن اینکارو بدبخت میشی