2777
2789
عنوان

با این آقا ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما لطفا دلیلتونو بگید

دختره وضع مالی خوبی نداره پدرش فوت شده

میکه ب خاطر وضعیت مالیش

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

از اونجایی که صادقانه حرف زده ، صادقانه میگفتم نه ....چیه این بابا ،والا بلا گفتن این حرفا یه زمونی عار بود!!!

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

میشه لطفا دلیلتو بگی

دیگه دلیل از این واضح تر که با یکی بیوه رابطه جنسی داره....این کارش رو ترک نمیکنه تازه هر روز به تعداد بیوه هایی که باهاشون رابطه داره اضافه میشه شک نکن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

بخاطره رابطه غیرشرعی نه...بنظرم  وقتی گفته احتمالش هس با اون خانومه بازم ادامه بده  وگرنه میتونس پنهون کنه و حذفش کنه البته حدسمه شایدم خواسته صادقانه جلو بیاد خانومه بعدا نتونه از این موضوع بعنوان اهرم فشار استفاده کنه‌