بعضی ازین مردا ک خیانت میکنن ب زنشون و با کس دیگه ای وارد رابطه میشن،در واقع ب اونم خیانت میکنن دیگه،وقتی با زنشون رابطه جنسی دارن،گردش و تفریح میرن و....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بازنش باشه ب هیچ عنوان خیانت ب دوس دختر نیست...مردای هول و دمدمی مزاج اینجورین ...میشناسم مردی رو که عاشقانه زنش رو میپرسه وسالها سختی کشید بهش رسید اما مدتی با زنی دیگه دررابطه بود چون نتونست جلو غریزشو بگیره هوس اونو احاطه کرد...هوس ممکن براهمه پیش بیاد بهادادن یا ندادن بهش مهمه....متنفرم از شخصیتایی ک تنوع طلبن تورابطه
من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
متاسفانه مردای هرزه حتی با وجود نداشتن بچه .. بعد خیانت بخوان جدا هم بشن زنش جدا نمیشه ! و معتقده مر ...
عین دوست من شوهرش عاشق یکی دیگه شد رابطه جنسی هم داشت زنش کتک هم بخاطرش خورد اما موند و خوش و خرم زندگی کرد و دائمم بیو میزاره من و عشقم من و نفسم من و شوهرم و فلان...
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
به عنوان زنی که خیانت رو تجربه کردماین رو میتونم بگم که مرد از زن اول میترسه هم از نظر آبرو هم مالی ...
تو خیلی قوی آفرین
همیشه برام سوال بود مردی ک میره با یکی دیگه و عاشقشم میشه چرا زنشو طلاق نمیده ک الان شما جوابمو دادی بنظرم همون ترس ابرو و مالی باشه فک میکردم مرد بخاطره بچه هاش زنشو طلاق نمیده
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..
آره بابا روزی ک کتک خورد بخاطره دختره و شوهرش بهش گف ازت جدا میشم و برو و دوست ندارم دوستم شبش پیش من بود ب شوهرش اس داد فردا ناهار برات قیمه میزارم عشقم بیا😐من دوستیمو باهاش تموم. کردم چون خیلی دیگ مریض گونه شده بود همش دوره شوهرش بود و شوهرش با دوس دخترش بیرون این تو خونه بهش پیام های عاشقونه میداد و بهم میگفت مقصر دختره س شوهره من پاکه و براش میجنگم