2777
2789

نمی‌دونم چرا خدا جواب نمیده.چراهرچی خواستم مصلحت نبود.ازریزززززترین تا بزرگترین کارام.انقدررررررررزمین خوردم وکسی بلندم نکرده که انگار فلج شدم😭😭😭😭انقدرررررررخداروصدازدم که خودمم خجالت میکشم که چرا خدا اصلا جوابم نمیده.انقدررررربه امام حسین بی معرفت التماس کردم وجواب نداد که دیگه نگم💔💔💔💔💔اگه توسل و...واقعیه چرااااهرکارکردم چراهرررررچی خواستم چرا هرچی التماس کردم هیچوقت هیچکس جواب نداد و کمکم نکرد😭😭😭😭💔خدایاااااااا به خودت قسم دیگه توان ندارم.چ کردم خدایا🥹.رحم وبخششت کجا رفته😞به همه چی بی اعتقادمیشم انگار واقعا هیچکس حتی خداهم من بنده روسیاهش رو دوست نداره😞😭😭😭💔.بچه ها نه بگم برای یه حاجت.اما نود درصد کوچکترین چیزای زندگی عادی برای من دریغ شده.نمیدونم چرا اما دارم جون میدم.خدایاااااااا من روسیاه بودم اما تو خدایی🥹.

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جایی که فکرشو نمیکنی دستتو میگیره مطمئنم حواسش بهت هست

آنقدر دستم دراز کردم که دستم بگیره که دارم فلج میشم🥹.دستام خالللللیه اما قلبم پرررررر.دارم جون میدم.کی میخواد کاری کنه.من توسیاه مطلق گیرکردم🖤خداااااکجایی

🌈🌅🌅🌈💓💓💓روزای خوب توراهه.برای شادیت بجنگ.خداحواسش بهت هست♥️.دوستان برای حاجت رواییم میشه دعای خیرکنید؟ممنون

مایمشت خواهر برادر سن بالا وبیکار وبی پول و بی کس و همشم دعوا مریض شدن یه عالمه دشمن دیوونه اون همه ...

😞انگارخداهم مارو نمیخواد

آنقدر دستم دراز کردم که دستم بگیره که دارم فلج میشم🥹.دستام خالللللیه اما قلبم پرررررر.دارم جون میدم ...

منم همچین حسی و تجربه کردم دیگ آنقدر در هر خونه ی خدارو زده بودم دیگ عاجز شده بودم اما خدا خودش بهمون رحم کرد و شکر گذشت

منم همچین حسی و تجربه کردم دیگ آنقدر در هر خونه ی خدارو زده بودم دیگ عاجز شده بودم اما خدا خودش بهمو ...

خداروشکر که بالاخره نتیجه گرفتی.من که قطع امید کردم.فقط نفس میکشم ومنتظر مرگم هستم.اما اونم دریغ میکنه

نگو اینجوری همیشه ب رحمت خدا امیدوار باش

😞😞😞😞😞😞😞

شوهرتون خونه مادرش یا خونه خودتون؟ 

منم دقیقااا شرایط تو رو دارم

با این تفاسیر که خونه ای ندارم😔🙃

اگر خونه ای بود حتما میرفتم تا طلاق نگرفتمم برنمیگشم

بلکه من جلو چشماش باشم

تکلیفش رو مشخص کنه یا زندگی یا طلاق

من جریانتون میدونمخونه مشترکتون هنوز هست؟؟ جهیزیه ات هنوز همونجاست؟؟

خونه هست اما همسرم خونه پدرش هست.اره

شوهرتون خونه مادرش یا خونه خودتون؟ منم دقیقااا شرایط تو رو دارمبا این تفاسیر که خونه ای ندارم😔🙃اگر ...

😞😞😞😞چی بگم.توکل بر خدا.