نمیدونم چرا خدا جواب نمیده.چراهرچی خواستم مصلحت نبود.ازریزززززترین تا بزرگترین کارام.انقدررررررررزمین خوردم وکسی بلندم نکرده که انگار فلج شدم😭😭😭😭انقدرررررررخداروصدازدم که خودمم خجالت میکشم که چرا خدا اصلا جوابم نمیده.انقدررررربه امام حسین بی معرفت التماس کردم وجواب نداد که دیگه نگم💔💔💔💔💔اگه توسل و...واقعیه چرااااهرکارکردم چراهرررررچی خواستم چرا هرچی التماس کردم هیچوقت هیچکس جواب نداد و کمکم نکرد😭😭😭😭💔خدایاااااااا به خودت قسم دیگه توان ندارم.چ کردم خدایا🥹.رحم وبخششت کجا رفته😞به همه چی بی اعتقادمیشم انگار واقعا هیچکس حتی خداهم من بنده روسیاهش رو دوست نداره😞😭😭😭💔.بچه ها نه بگم برای یه حاجت.اما نود درصد کوچکترین چیزای زندگی عادی برای من دریغ شده.نمیدونم چرا اما دارم جون میدم.خدایاااااااا من روسیاه بودم اما تو خدایی🥹.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آنقدر دستم دراز کردم که دستم بگیره که دارم فلج میشم🥹.دستام خالللللیه اما قلبم پرررررر.دارم جون میدم.کی میخواد کاری کنه.من توسیاه مطلق گیرکردم🖤خداااااکجایی