2777
2789
عنوان

مکاپ پایه برای عروسی

114 بازدید | 14 پست

سلام زندایی دامادم و بعد از ماه صفر عروسیه، واقعا مکاپ و شینیون گرونه! 

کسی میدونه مکاپ پایه چطوریه؟ درچه حده؟ نکنه خیلی سادس و پیش پا افتاده؟

خودم چیزایی بلدم شماها خودتون درست می کنید یا میرید ارایشگاه؟ چیکار کنم 🥴

حتما برو سالن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشگاه بهتره به نظرم عروسی پسرعمم گفتم‌ هزینه اون را بدم وسایل بخرم که بیشتر هم شد 😂

خب وسایل برات میمونه عزیزم ، حالا چهرت خوب شد یا پشیمون شدی از اینکه نرفتی ارایشگاه؟

خب وسایل برات میمونه عزیزم ، حالا چهرت خوب شد یا پشیمون شدی از اینکه نرفتی ارایشگاه؟

پشیمون شدم نرفتم خودم میکاپ بلدم ولی برای چند ساعت کوتاه خوب میشم طولانی مدت کرم ماسید

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
پشیمون شدم نرفتم خودم میکاپ بلدم ولی برای چند ساعت کوتاه خوب میشم طولانی مدت کرم ماسید

منم حرفه ای سایه و خط چشم بلد نیستم در حد مهمونی و روزانه بلدم می ترسم خوب نشه یا ب قول شما پاک شه شل شه 

منم حرفه ای سایه و خط چشم بلد نیستم در حد مهمونی و روزانه بلدم می ترسم خوب نشه یا ب قول شما پاک شه ش ...

ریسک نکن برو سالن وی آی پی نه معمولی حس خوبی هم داشته باشی 

من عروسی دخترعموم و نوه عمم حتما میرم سالن

ریسک نکن برو سالن وی آی پی نه معمولی حس خوبی هم داشته باشی من عروسی دخترعموم و نوه عمم حتما میرم سال ...

خوبه ...پس دیگه مطمعن شدم ، اخه ادم هی دل میزنه که نکنه خودم بزنم برم بهتر باشه! 

ولی راستش یادم اومد نباید ب این مردا هم نباید رو داد ...😀

خوبه ...پس دیگه مطمعن شدم ، اخه ادم هی دل میزنه که نکنه خودم بزنم برم بهتر باشه! ولی راستش یادم اومد ...

😂😂 داداشم به من گفت برو هزینه ش با من گفتم نه وسایل میگیرم خودم آرایش میکنم موهامم شینیون کار اومد خونه درست کرد