2777
2789

اصلا منو دعوت نکرد یه تعارف نزد

حس میکنم فامیلاشون هستند ولی خب همسایه رو که یه تعارف میرنن

غذا هم میده یه دونه نمیده بالا 

به نظرتون چرا 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت برو روضه دعوت نمیخواد

اینا برا فیلماس  ماهم همسایه مادرم هرسال دوشب شام میداد بوی غذا کل کوچه رو برمیداشت. حتی تعارفم نمیزد یبار داداشم کوچیک بود رفته بود غذارو دست داداشم نداده بود ی پرس اورد دم در که فلانی نزار بچت بیاد.  مامانم بقدی ناراخت شد کلی داداشمو دعوا کرد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اینجوری موقع ها همسایه از فامیل واجب تره

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اینا برا فیلماس ماهم همسایه مادرم هرسال دوشب شام میداد بوی غذا کل کوچه رو برمیداشت. حتی تعارفم نمیز ...

مجلس امام حسینم شده ریا کاری و نمایش به فک و فامیل 

وگرنه واجب تر از همه همسایه هست 

تازه ما مستاجریم اینا مستاجر نیستند، ما امسال اومدیم اینجا

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

عزیزم به عنوان کسی که خودم مجلس میگیرم 

بخدا اینققققققدر ادم کار داره و ذهنش شلوغه که واقعا فکرش قفل میشه. 

مثلا من فردا محلس دعا دارم. اما یادم رفته اقوامو دعوت کنم!!! به همسایه هام نگفتم! 

فقط وقتم رسیده خونه تکونی کنم و وسایل نذر بخرم و درست کنم کلی کارمم مونده فردا

دیگه فردا بگم کسی نمیاد لابد خودممو و مداح😔

گاهی عزیزترین ادمهارو یادم میره دعوت کنم 

پس لطفا خودت برو. خیلی خیلی خوشحال میشه 

من خودم روضه حضرت زهرا داشتم اول همسایه هامو گفتم، تازه همسایه های مادرم هم گفتم همسایه خیلی حرمت دا ...

درستشم همینه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

عزیزم به عنوان کسی که خودم مجلس میگیرم بخدا اینققققققدر ادم کار داره و ذهنش شلوغه که واقعا فکرش قفل ...

آخه تو آسانسور اتفاقی دیدمش بهش گفتم 

ولی اون نگفت 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
همسرم میگه خودت روضه بگیر اول اونارو دعوت کن یاد بگیرن زرشک پلو با مرغ هم بده حالا تو فکرشم قسمت بشه ...

ایشالله عزیزم

چه دل بزرگی دارین واقعا