2777
2789
عنوان

همسایمون غروبا هیئت و روضه داره ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 23 پست
آخه تو آسانسور اتفاقی دیدمش بهش گفتم ولی اون نگفت

نمیدونم میترسم یه گیج مثل من باشه. 

منم همسایمونو تو کوچه دیدم نگفتم. 

کاش به دلش بیوفته.‌

تروخدا ازش ناراحت نباش 

ادم خیلییییی زحمت میکشه برا اینجور مجالس 

خدایا نکنه کسی هم از من ناراحت باشه. 

اینا برا فیلماس ماهم همسایه مادرم هرسال دوشب شام میداد بوی غذا کل کوچه رو برمیداشت. حتی تعارفم نمیز ...

ما خودمون میرفتیم،ینی آشنا شده بود مامانم با دوست دوستش،دوست دوستش گفته بود بیاید،رفتیم ،دیگه هرسال می‌رفتیم،به غیر از یک تعدادی اینجا همه خاکین،در خونه شبا بازه تا دیگران برن روضه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میترسم یه گیج مثل من باشه. منم همسایمونو تو کوچه دیدم نگفتم. کاش به دلش بیوفته.‌تروخدا ازش ن ...

من که دلم شکست ازشون 

50 بار صدای آسانسور میاد که مهموناشون میان، صدای مرد میاد که روضه میخونه، غذای نذری میده، الان سه روزه، حداقل یه روزشو میگفت، آخه این به اون یکی همسایه هم نگفته

فقط فامیلاشونو گفته انگار 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فامیلاشون هستن، آخه یه تعارف بزنه باید، تو آسانسور دیدمش تعارف نزد، خودم گفتم هیئت داری، گفت آره، با ...

جاری م حسینه داره

انقد ازش گله میکنن

خودش میگه روضه دعوت نداره خودتون بیاید

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
جاری م حسینه دارهانقد ازش گله میکننخودش میگه روضه دعوت نداره خودتون بیاید

حسینیه فرق داره خب بزرگه ولی باز باید اطلاع بده حداقل

این خونشون روضه گرفته به نظرم برای نمایش و دورهمی فک و فامیل 

دختراش هم آدمو می‌بینند سلام نمی‌کنند فرار می‌کنند 

اگه مثلا باهم برسیم خونه دختراش تو پارکینگ باشن فرار می‌کنند از پله میرن که با آسانسور با ما نیان بالا 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
به نظر من در هر شرایطی خوب نیست آدم توقع داشته باشهشاید کلا دلش نمیخواد همسایه بره خونش

شاید 

یعنی صددرصد دلش نخواسته وگرنه میگفت 

من چون خودم میگم فکر میکنم همه مثل خودم هستن

در صورتیکه اینجوری نیست

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸